Teşekkür ederim.Kemiğe müdahale olduğu için estetiğe giriyot ve devlet karşilamiyor ancak özellerdeki kadarda pahalıya patlamıyorDevlet hastalerinde ücretli mi oluyor? Geçmiş olsun
Selam doktor ismi ve hangi hastane olduğunu paylaşır mısınız?Merhaba dün 2021 yılının son günü burun estetik ameliyati oldum.Bugun ameliyat sonrasi ilk gunum şişliklerim ve biraz akıntım var ancak hiç ağrim olmadi şuanlık bu şekilde tamponlarım cikinca resimleride paylasirim.Bu arada baya uygun fiyata(3600) ameliyat oldum.bir buçuk ay kadar sıra bekledim ama iyiki beklemişim okadar tatlı okadar iyi bir doktorum olduğu için şanslıyım.İsteyene isim veririm ancak doktor beyin devlette de özelde de dolu olduğu için hasta kabul etmediğini duydum yinede bi şansınızı deneyebilirsiniz.
Gölbaşi devlet hastanesi Dr.Semih Özdemir Instagram hesabi da dr.semihozdemir son yaptigi paylasimdaki benim burnum bakabilirsinSelam doktor ismi ve hangi hastane olduğunu paylaşır mısınız?
lütfen biraz daha bilgilendirir misiniz çok ihtiyacım var nerede nasıl kime oldunuz acaba ne zaman randevu almıştınız ne kadar sürede sıra geldiMerhaba dün 2021 yılının son günü burun estetik ameliyati oldum.Bugun ameliyat sonrasi ilk gunum şişliklerim ve biraz akıntım var ancak hiç ağrim olmadi şuanlık bu şekilde tamponlarım cikinca resimleride paylasirim.Bu arada baya uygun fiyata(3600) ameliyat oldum.bir buçuk ay kadar sıra bekledim ama iyiki beklemişim okadar tatlı okadar iyi bir doktorum olduğu için şanslıyım.İsteyene isim veririm ancak doktor beyin devlette de özelde de dolu olduğu için hasta kabul etmediğini duydum yinede bi şansınızı deneyebilirsiniz.
Gölbaşı devlet hastanesinde Doktor Semih Özdemir'e ameliyat oldum.10.ayın 20 sinde muayene oldum ve uygun ameliyat tarihi belirlendi, 12.ayın 31'inde de ameliyat oldum.Ameliyattan sonra 1 kez olsun bi sızlama veya ağrı acı yaşamadım.Doktor beyin reçetemde ağrı kesici yazdığı halde 1 tane bile kullanmadim.Ve gerçekten iyiki diyorum mükemmel bir burnum oldu.Hasta doktor ilişkisi çok önemli ve ben doktorumun sonuna kadar arkasındayım.Zaten görüşmeye giderseniz ne dediğimi anlıcaksınız.Belki şuan abartı gelebilir uzun dönem sonucu vs görmeden nası böyle emin konuşuyorsun diye ancak doktorumun beni yarıyolda bırakmıcağını biliyorum.lütfen biraz daha bilgilendirir misiniz çok ihtiyacım var nerede nasıl kime oldunuz acaba ne zaman randevu almıştınız ne kadar sürede sıra geldi
merhabalar çok güzel olmuş burnunuz nasıl randevu almıştınız acaba10 günlük burnum
Sonuç ortada
Adı nedir doktorun?Ben ünideyken arkadaşım gazide olmustu (annesi orada hemşireydi) lokummmm gibi yapmışlardı burnunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?