Ankarada Detaylı ultrason

Efnanada

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2022
31
5
Merhaba hanımlar 17+4 hamileyim ankarada detaylı ultrason için önerebileceğiz doktor veya özel hastane var mı ?
Devlet hastanesi detaylı ultrasona bakıyor mu?

Merhaba hanımlar 17+4 hamileyim ankarada detaylı ultrason için önerebileceğiz doktor veya özel hastane var mı ?
Devlet hastanesi detaylı ultrasona bakıyor mu?
Benim gittim hastane bakmiyo cnm bnde arastiriyorum şehir hastanesi diyolar orda ayak üstü sohpet ettim kişiler yapilmiyo bn orda yaptırdım diyolar bazıları ama özelde çok pahalıymış bnde sordum 800 dediler di bana özelde

Özeller gerçekten de çok fazla şehir hastanesinden nasıl randevu alabilirim hangi bölüme ankara da yaşıyorum da

Merhabalar, ben ÖZkaya Görüntüleme Müessesesinde Dr.Selda Karadenizli'ye yaptırdım. Orada fiyat 550 TL ve bir saate yakın bakıldı. Bebeğin her şeyine bakıp tek tek bize de detaylı anlatıp bilgi verdi. Bir sürü de 4 boyutlu görüntüyü Cd ye kaydedip bize verdi. Ben çok memnun kaldım. Hem fiyatı, hem de doktorun güzel ilgilenmesi bizi çok mutlu etti. Herkese tavsiye ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…