İlköğretim Yorum ve Soruları Ankarada çok iyi bir ingilizce kursu(ilkokul boyunca gönderebileceğim)

sedefbyo

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2008
596
4
118
48
Ankara
Özel okul mu devlet okulu mu derken neden devlet okulu neden özel okul sorusunu sordum kendime?

En büyük nedenleri
1. yabancı dil eğitimi
2.mevcutlar

ama şöyle de bir şansım var ben de öğretmenim kendim kızımı destekliyerek kendi okuluma verebilirim .kendi öğretmen arkadaşımın okutması için.O yüzden devlet okuluna verirsem iyi bir ingilizce kursu bulmam gerekiyor.

ben ankarada değil ama yurt genelinde bakarsak, 1. sınıf için pek yok ama anaokul ve 1. sınıf için amerikan kültür derneği kids alıyor diye biliyorum. Zaten 2. sınıftan sonra seçenekler bayağı bi artıyo türk-amerikan derneği iyi diye duydum amerikan kültürle aynı kurum değil, genelde iyi kursu bulmak için kurstan kursa deniyosun ama her öğretim kurumunda olduğu gibi öğretmen faktörü etkili

amerikan kültür derneğine gönderdim geçen yıl. hiç memnun kalmadım. bence bu işi pek bilmiyorlar. sadece kelime öğrettiler. ama çocuğun bunları öğreneceği kalıpları öğretmediler. sonunda dayanamayıp bu yıl özel okula verdim. açıkçası ohh dedim.
öğretmen yabancı, sınıfta pek türkçe konuşmuyor. ilk aylarda çocuk çok zorlandı, çünkü diğer arkadaşları ile arasında fark vardı. şimdi aradaki farkı kapattı.

ingilizce öğretmeni bir arkadaşım var, o da bir yer tavsiye edemedi. tek söylediği hayatına ingilizceyi ne kadar çok sokarsa o kadar iyi öğrenir.

özel ders de çözüm olabilir...

yok canım benim dediğim türk-amerikan derneği, ama ingilizce öğretmeninizin dediği gibi yaşayarak öğreniliyor, hayatında yoksa kurs murs boş, kursa giderken iyi olsa bile sonra unutuluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…