Ankara'da çok cüzi bir fiyata dış mekan düğün çekimi

mlksltn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2012
8
1
36
Ankara
Merhabalar arkadaşlar,belli bir süredir fotoğrafçılıkla uğraşıyorum.Portföyümü genişletmek adına böyle bir karar aldım ve geçici bir süreliğine Ankara'da yaşıyan arkadaşlara ücret almadan dış mekan da düğün çekimi yapmak istiyorum.

Detaylı bilgi ve portföyüm için mesaj ile iletişime geçebilirsiniz. Websitem ve facebook sayfama da yönlendirebilirim daha sonra.

Sevgiler.

Son düzenleme:
İlgilenen arkadaşlar için kampanyamız malesef bitmiştir. Çekilmiş fotoğrafları ve detayları öğrenmek isteyen arkadaşlar iletisim@melikesultanfotografcilik.com adresine mail atmaları yeterlidir. Beğeneceğinizden kuşkunuz olmasın. Fiyat konusunda da sıkıntısı olan,tüm düğün ya da nişan telaşlarından fotoğraflara yeterli bütçeyi ayıramayan arkadaşlar endişelenmesin. Fiyatla ilgili elimizden geleni yapıyoruz,önemli olan güzel şeylerin ortaya çıkması ve daha çok gelinlerin mutlu olması :)

İddia ediyoruz,Ankara'nın en iyisi olmaya geliyoruz.

Facebook'tan Melike Sultan Fotoğrafçılık diye aratırsanız,sayfamıza da bekleriz.

Not:Facebook sayfamızda malesef müşterilerin istekleri doğrultusunda herkese açık paylaşamıyoruz portföyümüzü.Bu yüzden mail atarsanız daha detaylıca bilgilendirme yapabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…