Ankarada cok acıl temizlikci bayan tavsiyesi

aysays75

Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2013
1
0
16
Ankara
Salı gunu cankayada 3+1 ev temizligi için temizlikci bayan tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

Salı gunu cankayada 3+1 ev temizligi için temizlikci bayan tavsiyesine ihtiyacım var. Yardımcı olursanız cok sevinirim.

merhaba ben ev temizligine gidiyorum burda tanışdıgım 2 kişiye de düzenli gidiyorum referansda verebilirim haftada sadece 2 günüm boş doldurmak istiyorum görüşmek isterseniz 0545 327 53 85 cvp bekliyorum bugün kk da tanışıp gittigim kişide temizlikdeydim. Düzenli gidiyorum.

Cerencim29 bana bir kaç aydır temizliğe geliyor. Kendisiyle burada tanıştım. 2.5 ay önce çalışmaya başladım o zamandan beri de evimi emanet edip çıkıyorum. Tavsiye ederim.

Arayanlar referanslı birini arıyolar haklılarda herkez eve alınmaz herkezin evine de işe gidilmez cvp yazıyorum ama dönüş olmuyor referans verdiginiz için teşekkür ederim. ankarda ev işine gidiyorum sadece 2 günüm boşdur arayanlar lütfen cvp bekliyorum.

Haftada 2 günüm boş arayan yokmu ankarda güvenilir temiz sürekli yardımcı arayan varsa cvp bekliyorum.

merbaha ben ankara güdelik ev işlerine gidiyourum,gitiğim bazı kişiler var msela beysukentte dikmende ümütköyde gitiğim insanlar var kesinlikle güvenilir insanlarla çalışmak isterim ,bana ulaşmak isteyenler telden ulaşmak isteyenler ulaşabilir.şimdiden teşekürler05373646232

Ben Çayyolunda oturuyorum. Her hafta düzenli olarak 2 gün ev işine gelecek birini arıyorum. Aylık 600 TL düşünüyorum. İlgilenen olursa telefonum 532 511 08 15.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…