Ankara'da Cilt Bakımı

Ben dün yaptirdim ozel clnc medilife da elle degil bi cihaz var el degmeden cilt bakimi yapiyor ve tertemiz yuzum suan cok memnum kaldim :)

Ben dün yaptirdim ozel clnc medilife da elle degil bi cihaz var el degmeden cilt bakimi yapiyor ve tertemiz yuzum suan cok memnum kaldim :)
yaa ciddi biraz ayrıntı verir msn nasıl bir aletle yapıyorlar ? lazer de var mı sadece maske şeklinde mi? fiyatı nasıl?

Ya bende gitcem ama ciltten cilde farkediyormuki baska deneyen varmi ?
Bende gittim canım 1 seans işlerini biliyorlar onlar ayarlıyor zaten git yaptır derim ankarada çok kalamadığım için geldikçe işlemlerimi yaptırıyorum :)

kızlar ben gittim hemen sivilcelerim azdı...
bence gidilmemeli herkese kullanılan o süngerleri bana da kullandılar çok huylandım açıkçası

Ben diğer sayfalara da yazdım cilt bakımını uzman bir yerde yaptırmak ve evde yapmak farkediyor mu evde yaptıklarımıla gözeneklerim geçmiyor rengim kıpkırmızı ve göz altı kırışıkları var bunları geçirir mi cilt bakımı yaptırmak

Farkediyor tabi :) ben de evde yaptıklarımla öyle aman aman bi sorunu ortadan kaldıramadım ama uzman yardımıyla eskiye göre cildim daha iyi.Maliyeti fazla ama şuanlık benim için tek dezavantajı bu

Peki cilt bakımı sırasında evde yaptığımız dışında ozon buhar ve yüksek frekans var bunlar ne işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…