canım ben yaptıracagım kızılayda elit güzellik son durumu paylasırım seninle :)olsun canım benim düşünmen yeter
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım ben yaptıracagım kızılayda elit güzellik son durumu paylasırım seninle :)olsun canım benim düşünmen yeter
harika olurcanım ben yaptıracagım kızılayda elit güzellik son durumu paylasırım seninle :)
yaa ciddi biraz ayrıntı verir msn nasıl bir aletle yapıyorlar ? lazer de var mı sadece maske şeklinde mi? fiyatı nasıl?Ben dün yaptirdim ozel clnc medilife da elle degil bi cihaz var el degmeden cilt bakimi yapiyor ve tertemiz yuzum suan cok memnum kaldim :)
ay bir de sayfası hata veriyor yeri nerede acaba??Ben dün yaptirdim ozel clnc medilife da elle degil bi cihaz var el degmeden cilt bakimi yapiyor ve tertemiz yuzum suan cok memnum kaldim :)
Cihazin adi greenpeel cnm mekanik temizlik lazer kullanilmadan aknelerden kurtariyo kizilayda canim ozelden ataym adresini ve blgileriyaa ciddi biraz ayrıntı verir msn nasıl bir aletle yapıyorlar ? lazer de var mı sadece maske şeklinde mi? fiyatı nasıl?
Cihazin adi greenpeel cnm mekanik temizlik lazer kullanilmadan aknelerden kurtariyo kizilayda canim ozelden ataym adresini ve blgileri
bildiğim kadarıyla ankarada tek bir klinikte var aynı yere gidiyoruz demek ki bende yaptıracağım haftaya :)
Sanirim :) git canim ben fazlasiyla memnun kaldim :) saolsn doktorumda ilgileniyo :)
gittim canım tertemiz çıktım güzel bi cihaz :)
Bende gittim canım 1 seans işlerini biliyorlar onlar ayarlıyor zaten git yaptır derim ankarada çok kalamadığım için geldikçe işlemlerimi yaptırıyorum :)Ya bende gitcem ama ciltten cilde farkediyormuki baska deneyen varmi ?
Bunu onlar ayarlıyor canım merak etme sorun yaşamazsın git yaptır :)Ya bende gitcem ama ciltten cilde farkediyormuki baska deneyen varmi ?
Yaptryrm cnm gayette memnun kaldım çok iyi oldu bu :)Bunu onlar ayarlıyor canım merak etme sorun yaşamazsın git yaptır :)
Canım el değmeden yapılan bir cihazdan bahsediyordu biz normal bir cilt bakımından degilkızlar ben gittim hemen sivilcelerim azdı...
bence gidilmemeli herkese kullanılan o süngerleri bana da kullandılar çok huylandım açıkçası
neresi peki??Canım el değmeden yapılan bir cihazdan bahsediyordu biz normal bir cilt bakımından degil
Ben diğer sayfalara da yazdım cilt bakımını uzman bir yerde yaptırmak ve evde yapmak farkediyor mu evde yaptıklarımıla gözeneklerim geçmiyor rengim kıpkırmızı ve göz altı kırışıkları var bunları geçirir mi cilt bakımı yaptırmak