• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Cilt Bakımı

AkarGider

❤ bin şükür Allah'ım..
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
13.791
13.671
498
Evet kızlar önce şunu soracağım.. 25 yaşındayım hani cilt bakımı yaptırmak için erken mi sizce? Ben artık yaptırmak istiyorum da cildim karma çok berbat durumda filan değil çok şükür ama işte ne bileyim biraz daha iyi olabilir ışıl ışıl olabilir biraz lekeler ve arada sırada çıkan sivilceler var.
Son olarak Ankara'da yaptırabilecğeim bir yer önerecek olan var mı? Gittim ve çok memnun kaldım diyebileceğiniz??

Ben de bu işlere yeni başlayacağım. Merak ettiğim güvenilir cilt bakımı yaptırabileceğim mekanlar ve cilt bakımında hangi marka ürünler kullanır uzmanlar veya kullanmalı? Evde başka ürünler kullanıp cilt bakımında başka marka ürünler kullanıldığında ürün farkından dolayı sivilcelenme olur mu? Bir de çok okudum bakım sonrası bir kızarıklık şişlik durumları oluyormuş, insanlar buz falan tutuyorlarmış yüzlerine, 2-3 gün geçmiyormuş kızarıklık vs. Gerçekten bu şekilde mi oluyor bu işler?

Ben de bu işlere yeni başlayacağım. Merak ettiğim güvenilir cilt bakımı yaptırabileceğim mekanlar ve cilt bakımında hangi marka ürünler kullanır uzmanlar veya kullanmalı? Evde başka ürünler kullanıp cilt bakımında başka marka ürünler kullanıldığında ürün farkından dolayı sivilcelenme olur mu? Bir de çok okudum bakım sonrası bir kızarıklık şişlik durumları oluyormuş, insanlar buz falan tutuyorlarmış yüzlerine, 2-3 gün geçmiyormuş kızarıklık vs. Gerçekten bu şekilde mi oluyor bu işler?
Ay ciddi mi tırstım şimdi :KK57:

Ay ciddi mi tırstım şimdi :KK57:
Biraz araştırma yaptım da herkesin dediği ortak şey şu ki; yüzdeki o pütürlü yerleri, sivilceleri, siyah noktaları vs. sıktıkları için biraz can acıtıcı oluyormuş ve haliyle kızarıyormuş. Ben de iyi bir yer bulursam yaptıracağım ama göze almak gerek belki 1-3 gün arası geçmeyecek kızarıklıkları. Makyajla vs. kapatırız çok çok diye düşündüm. Tırsmayın bence, biz güçlüyüz canım lazerler, ağdalar, ne acılar ne acılar :)

Biraz araştırma yaptım da herkesin dediği ortak şey şu ki; yüzdeki o pütürlü yerleri, sivilceleri, siyah noktaları vs. sıktıkları için biraz can acıtıcı oluyormuş ve haliyle kızarıyormuş. Ben de iyi bir yer bulursam yaptıracağım ama göze almak gerek belki 1-3 gün arası geçmeyecek kızarıklıkları. Makyajla vs. kapatırız çok çok diye düşündüm. Tırsmayın bence, biz güçlüyüz canım lazerler, ağdalar, ne acılar ne acılar :)
Öyle düşününce evet haklısın ama zarar verirse diye tırstım çok kızarıyorsa benim cildim hassas da biraz :KK51:

Ben yaptiriyorum arada cilt bakımı. Cok da güzel oluyor. Günlük cilt bakimi da yaptin mi tamamdır sekerim ;-)

Valla ben evde kendim hallediyorum hiç yoktan iyidir
en büyük dostum kahve ..kahveyle peeling yapıyorum(1 çay k.kavhe,1 çay kaşığı zeytinyağını karışıtırıyorum) ölü deri cansız cilt namına bişey kalmıyo
maske olarak da pirinç unundan,yoğurttan ve karbonattan yararlanıyorum arada da ayva çekirdeğini suda bekletip 1-2 gün bekledikten sonra oluşan jeli kullanıyorum çok pratik:)
nacizane :)
güzellik salonlarnda da genelde meyve asidi kullanılıyo maske ve peeling için

Valla ben evde kendim hallediyorum hiç yoktan iyidir
en büyük dostum kahve ..kahveyle peeling yapıyorum(1 çay k.kavhe,1 çay kaşığı zeytinyağını karışıtırıyorum) ölü deri cansız cilt namına bişey kalmıyo
maske olarak da pirinç unundan,yoğurttan ve karbonattan yararlanıyorum arada da ayva çekirdeğini suda bekletip 1-2 gün bekledikten sonra oluşan jeli kullanıyorum çok pratik:)
nacizane :)
güzellik salonlarnda da genelde meyve asidi kullanılıyo maske ve peeling için
çok iyi bu öneriler :D
çok sağol tatlım :)

çok iyi bu öneriler :D
çok sağol tatlım :)

rica ederim canım belki duymuşsundur ama cilt lekelerini açmada ve siyah noktalardan arındırmada karbonat maskesinin üstüne tanımam.(1 ymek k.yoğurt,1 çay k.karbonat ve 1 tatlı kaşığı ince çekilmiş mısır ununu karıştır temiz cildine sür.(cildin kuruysa bi çay k.zeytinyağı eklyebilrsn)cilt hassasiyetine göre eğer cildin kuru ve hassassa 3 dk.beklet ama karma yağlı ya da normalse kuruyana dek beklet.Kuruduktan sonra ıslattığın parmak uçlarınla ovarak çıkar,çıkan siyah noktalara el salla:)önce ılık suyla tamamen arındır sonra soğuk suyla yıka. Gülsuyunu da tonik olarak kullanıyorum(rosense) marka saf gülsuyu.

rica ederim canım belki duymuşsundur ama cilt lekelerini açmada ve siyah noktalardan arındırmada karbonat maskesinin üstüne tanımam.(1 ymek k.yoğurt,1 çay k.karbonat ve 1 tatlı kaşığı ince çekilmiş mısır ununu karıştır temiz cildine sür.cilt hassasiyetine göre eğer cildin kuru ve hassassa 3 dk.beklet ama karma yağlı ya da normalse kuruyana dek beklet.Kuruduktan sonra ıslattığın parmak uçlarınla ovarak çıkar,çıkan siyah noktalara el salla:)önce ılık suyla tamamen arındır sonra soğuk suyla yıka. Gülsuyunu da tonik olarak kullanıyorum(rosense) marka saf gülsuyu.
bende rosense in başka güllü şeyleri vardı roll-on , şampuan onlar iyi değildi açıkçası ama gül suyunu da denemek istedim şimdi açıkçası,sağol tekrardan :)

bende rosense in başka güllü şeyleri vardı roll-on , şampuan onlar iyi değildi açıkçası ama gül suyunu da denemek istedim şimdi açıkçası,sağol tekrardan :)

Kesinlikle düzenli kullanımda iyileştirici etkisi var her gün yatmadan önce kullanmanı tavsiye ederim.

Back