• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Ankarada cilt bakımı yaptırılabilecek bir yer arıyorum...biraz acill

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

wemba

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2012
523
315
83
arkadaslar ben ankarada cilt bakımı yaptırabileceğim bir yer arıyorum...temiz,düzgün olsun yeter ...çok pahalı da olmamalı ,çok fazla siyah nokta problemim war ve evde çözemedim,bi de çalışıorum ben o yüzden dışarıda cilt bakımı yaptırıp da iki gün kızarık gezmekten korkuorum...yani sizin tavsiyeleriniz benim için önemli...

arkadaslar ben ankarada cilt bakımı yaptırabileceğim bir yer arıyorum...temiz,düzgün olsun yeter ...çok pahalı da olmamalı ,çok fazla siyah nokta problemim war ve evde çözemedim,bi de çalışıorum ben o yüzden dışarıda cilt bakımı yaptırıp da iki gün kızarık gezmekten korkuorum...yani sizin tavsiyeleriniz benim için önemli...

hangi semtte oturuyorsun yardımcı olayım ona göre

ben pursaklardayım ama semt cok da sorun değil çünkü bu tarafta bulmam imkansız gibi birşey:( yani merkezde falan da olur,şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlarr ankaradan kimse yook mu?biraz fikir verseniz hafta sonuna kadar..

canım çok sık girmiyosun sanırım,umarım yakalarım seni..aricam ancak hem fiyat hem hizmet bakımından deneyimini paylaşırsan sewinirim..randewu almadan tam karar weri,m dedim çünkü bu konuda olumsuz şey çok yaşadım ,cildime daha fazla zarar vermekten korkuyorum...

Back
X