• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da ciddi ibr iş.

sessizhayat

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2012
281
0
46
Antalya
merhabalaar..bende eski üyelerdenim aslında ama diğer adresimin fln şifresini kaybedince yeni adres acmak zorunda kaldım..
ben yazın basında ANKARA ya gittin.teyzem var orda tek yasıyor biraz gidim kafa dinliyim bi değişim için gittim.çünkü ordan önce cok içine kapanık
cok yalnızdım.ve ankara bana cok iyi geldi.fazla kilolarımdan kurtuldum.baskı uygulayan bi erkek arkdsım vardı ondan ayrıldım.yeni arkaslarım oldu
ayaklarımın üzerinde durmayı öğrendim..ilk defa yaşıtlarım gibi yaşamaya ve hayattan zevk almaya başlamıştşm.ama maalesef kısa sürdü.calıstığm yer cok zor bir yerdi.
soguga ve calısma temposuna vucudum pek dayanmadı.ve ailemen yanına antalyaya dönmek zorunda kaldım.ama suan hiç mutlu değilim eskisinden bile kötüyüm diyebilirim.
şimdi tekrar gitmek istiyorum ama ailem cok ciddi bi iş bulursan göndeririz diyolar.napcagımı bilmiyorum.ciddi bi iş için iyi bi cv olması lazım..rahatlamak için sizlerle paylaşmayı istedim.
teşşekkürler..

aslında okulum btmeden pekte bişe yapamıcam gibi..bana kalsa yaparımda ailem sadece iyi cazip bi iş olursa göndercekler
günümüz türkiyesinde pekte mümkün degil

Back