- 25 Aralık 2022
- 3
- 1
- 27
-
- Konu Sahibi fotograftanhikayeler
Merhaba bende araştıyorum.beynim çorba oldu resmenarkadaşlar varsa ankarada burun estetiği olan ve memnunsa doktor ismi verebilir mi? ya da etrafınızda yaptırp memnun olan var mı ? çok araştırdım çok seçenek var ve iyi bir doktor bulmak istiyorum.
Karar verebildiniz mi?arkadaşlar varsa ankarada burun estetiği olan ve memnunsa doktor ismi verebilir mi? ya da etrafınızda yaptırp memnun olan var mı ? çok araştırdım çok seçenek var ve iyi bir doktor bulmak istiyorum.
Ben dr. Tural Fatullayev'e ameliyat oldum. çok çok memnunum. gönül rahatlığı ile ameliyat olabilirsiniz. arkadaşım da ona oldu.Merhaba bende araştıyorum.beynim çorba oldu resmendr.eren taştan(ücreti çok yüksek maalesef) dr.gürcan aslan dr.serdar başer (arkadaşım oldu ince deriliydi şiödilik başarılı) dr. Mesut kaya dr. Tural fatullayev umarım soyismi doğru yazmışımdır
Tural Fatullayev 150 bin TL
evet ama değerTural Fatullayev 150 bin TL revizyon için
Revizyon mu oldunuz ?Ben dr. Tural Fatullayev'e ameliyat oldum. çok çok memnunum. gönül rahatlığı ile ameliyat olabilirsiniz. arkadaşım da ona oldu.
ameliyat olmadıysanız doktor önerisinde bulunabilirim 8. günümdeyim.Merhaba bende araştıyorum.beynim çorba oldu resmendr.eren taştan(ücreti çok yüksek maalesef) dr.gürcan aslan dr.serdar başer (arkadaşım oldu ince deriliydi şiödilik başarılı) dr. Mesut kaya dr. Tural fatullayev umarım soyismi doğru yazmışımdır
Geçmiş olsun kime oldunuz ?ameliyat olmadıysanız doktor önerisinde bulunabilirim 8. günümdeyim.
dr vildan baştürkGeçmiş olsun kime oldunuz ?