ANKARA'DA BURUN ESTETİĞİ İÇİN DOKTOR ÖNERİSİ

sesizprenssess

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
12 Mart 2018
4
1
1
34
Arkadaşlar merhaba , kadınlar kulbune dün katıldım. Ankarada yaşıyorum. Burun estetiği olmak istiyorum. burnumda hafif bir kemer var çok fazla da bir şey yok ama çok fazla forum okudum aklım karıştı ankrada doktor önerisi yada tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorummm

Evet kendisi ile hemşire olduğum zamanlarda çalıştım tüm hastalarını gördüm bizzat

teşekkür ederim referans tavsiyesi ile op.dr. ilhan pekdemir e gittim.Çukurambarda özel muayenehanesi olan bir hekim onunla görüştüm. Beni çok sıcak karşıladı sevecen sıcakkanlı genç bir plastik cerrah açıkçası aklımdaki tüm soruları güven vererek cevapladı. Kliniğinde de ameliyat olmuş hastalarına rast geldim herkes çok memnundu.Baya rahatladım anlaştık ameliyat için randevuları yogun oldugundan dolayı 2 hafta sonrasına gün verdi . Allahtan bir şey olmaz ise ilhan hocaya burun estetiği olacagım heyecanlıyımmm

Bn burnumu Dr Mesut Kaya ya amliyat yaptırdım. Henüz çok yeni. Çok ilgili bir dr. İnstagramda fıtoları var çoksayıda

Fiyatlar çokmu pahalı ben rrvizyon olmak istiyorum yardımcı olurmusunuz

Selamlar. 2015 yılı sonlarıydı inanılmaz araştırmalar içindeydim. Sonucta saç boyatmak kadar kokay değildi yani :) geri dönüşü malesef zor ve masraflı olabilirdi verdiğim kararın :) derken bir arkadaşım cevdet murat akagün ü tavsiye etti. Gittim konuştum ve hemen gün aldım :)
4. Seneme girdim. Bilirsiniz bu ameliyatlarda aslında önemli olan 1 sene sonrası yani burun tam oturuyor çökme vb gibi şeyler olursa bu sürece kadar oluyor.
Çok şükür ne çökme ne sarkma ne yamulma hiçbirley olmadı. Birkaç defa da dolgu yaptırdık arkadaşımla ama hala yapıyormu bilmem. 4. Yılım cok ama cok memnunum iyiki tanımışım bu adamı!

Uygun ve güzel olsun istiyorsan Ahmet Demirhan Dal ben ona oldum çokta memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…