- 12 Mart 2018
- 4
- 1
- 1
- 34
- Konu Sahibi sesizprenssess
-
Eki Görüntüle 2126645 Var Cevdet Murat Akagün. Tavsiye ederim.
Kesinlikle ozan bitik derim bende birkaç ay sonra ona ameliyat olacagim .
Evet kendisi ile hemşire olduğum zamanlarda çalıştım tüm hastalarını gördüm bizzatevet ozan hocayı bende çok duydum ama yanına gidemedim. Ameliyat olmuş hastaları ile görüştünüz müüüü
Evet kendisi ile hemşire olduğum zamanlarda çalıştım tüm hastalarını gördüm bizzat
çok yapay duruyor bence. Tabi buda tercih meselesi ama ben daha doğal görünüm seviyorum .Eki Görüntüle 2126645 Var Cevdet Murat Akagün. Tavsiye ederim.
Fiuat nedir acabaBn burnumu Dr Mesut Kaya ya amliyat yaptırdım. Henüz çok yeni. Çok ilgili bir dr. İnstagramda fıtoları var çoksayıda
Fiyatlar çokmu pahalı ben rrvizyon olmak istiyorum yardımcı olurmusunuzteşekkür ederim referans tavsiyesi ile op.dr. ilhan pekdemir e gittim.Çukurambarda özel muayenehanesi olan bir hekim onunla görüştüm. Beni çok sıcak karşıladı sevecen sıcakkanlı genç bir plastik cerrah açıkçası aklımdaki tüm soruları güven vererek cevapladı. Kliniğinde de ameliyat olmuş hastalarına rast geldim herkes çok memnundu.Baya rahatladım anlaştık ameliyat için randevuları yogun oldugundan dolayı 2 hafta sonrasına gün verdi . Allahtan bir şey olmaz ise ilhan hocaya burun estetiği olacagımheyecanlıyımmm
2.5 ay oldu kbb doktoru ayrıca amerikan plastik cerrahi sertifikası varmış kendi söyledi amerikada çalışabiliyormuş.ben memnunum tavsiye ederim .nee kadar oldu ameliyat olalı doktorun yeri nerde birde plastik cerrah mı kbb doktorumu
Bence de doğal olmamış hatta ben estetiğim diyor uzaklardan. Ama hasta tercihidir herhalde.çok yapay duruyor bence. Tabi buda tercih meselesi ama ben daha doğal görünüm seviyorum .
Uygun ve güzel olsun istiyorsan Ahmet Demirhan Dal ben ona oldum çokta memnunumArkadaşlar merhaba , kadınlar kulbune dün katıldım. Ankarada yaşıyorum. Burun estetiği olmak istiyorum. burnumda hafif bir kemer var çok fazla da bir şey yok ama çok fazla forum okudum aklım karıştı ankrada doktor önerisi yada tecrübelerinizi paylaşmanızı bekliyorummm
Ne kadara oldunuz burun ameliyatını Ahmet beyeUygun ve güzel olsun istiyorsan Ahmet Demirhan Dal ben ona oldum çokta memnunum
Merhaba, burnunuzdan hala memnun musunuz acaba?? Zaman icinde bir sorun yasadiniz mi??Eki Görüntüle 2126645 Var Cevdet Murat Akagün. Tavsiye ederim.
Merhaba, burnunuzdan hala memnun musunuz acaba? Zaman icinde sorunla karsilastiniz mi??Bn burnumu Dr Mesut Kaya ya amliyat yaptırdım. Henüz çok yeni. Çok ilgili bir dr. İnstagramda fıtoları var çoksayıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?