Evet başka hastaneye gideceğim çok doluyum diye çevirmişti sonra bende gata hastanesini düşünmeye başladımBende duymuştum demek doğruymuş başka hastaneye geçecekmiş sanırm özele
Fotografini atablrmisinizGayet iyi bi doktor, iyi ilgileniyor hastaları ile ben oldum 35. günüm cok memnunum
Cnm peki ücret ne sinan hocanın?Evet başka hastaneye gideceğim çok doluyum diye çevirmişti sonra bende gata hastanesini düşünmeye başladım
4-5 arası demiştiCnm peki ücret ne sinan hocanın?
Tevfik sözen doktora bir yakınımın tavsiyesi üzerine gittim kaç doktor araştırdım en iyisi Tevfik sözen doktor olduğuna karar verdim çok cana yakın davranıyor kendisi zaten gidersen eger kendinde buna şahit olur görürsün bende olacağım ama günümü bekliyorumHacettepede Tevfik Sözen hakkında ne düşünüyorsunuz acaba ?
Merhaba ne kadar ücret odediginizi öğrenebilir miyimBen zeynep calik dr tevfik sözen beye 1 ağustosta burun ameliyatı oldum ve çok memnunum 15 yıl önce burnum kırılmıştı ameliyat olmam gerekiyordu eşim de hekim gastroentolok çok araştırdık bu yila kadar dr tevfik sözeni arkadasim onermisti iyiki de önerdi 1 agustos 2019 da ameliyat oldum suan 3.5 ay oldu beni taniyan arkadaslarim gordugunde sendeki degisiklik ne diyorlar dolgu mu yaptirdin botoks mu ne 5 yas atmissin diye cok guzel tepkiler aliyorum en onemliside dogal olmasi cokkk memnunum iyiki tanidim tevfik hocayi cana yakin hastasina son derece nazik ve onemseyen cana yakin tavirlari ve profosyelligi 10 uzerinden yildizli 10 sonsuz tavsiye ederim ❤ gözünüz kapalı emanet edin tevfik hocama o işinin uzmanı
Merhaba benim nefes sorunum var ameliyat için Ocak ayına gün aldım GATA da ama estetik konusunda çok kararsızım zaten olursam sadece kemeri düzelttireceğim ama ya daha kötü olursa diye çok korkuyorumMerhaba ne kadar ücret odediginizi öğrenebilir miyim
Hangi doktora olacaksınız benim eşim gatada omer karakoca olacak 4 gün sonraMerhaba benim nefes sorunum var ameliyat için Ocak ayına gün aldım GATA da ama estetik konusunda çok kararsızım zaten olursam sadece kemeri düzelttireceğim ama ya daha kötü olursa diye çok korkuyorum
Ben GATA da Prof. Dr Yavuz Fuat Yılmaz a olacağımHangi doktora olacaksınız benim eşim gatada omer karakoca olacak 4 gün sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?