Tanımıyorum20 yaşındayım ve ankarada devlette burun estetiği + deviasyon olmak istiyorum.Kendim ödeyeceğim için devlet istiyorum öğrenciyim.Arkadaşımın burnunu GATA da Bülent Satar kbbci yaptı ve inanılmaz beğendim.Ama o hoca hakkında forumalarda hiç yazı bulamadım.Tanıyan,yaptıran memnun olan var mı acaba??
Merhaba Gazi Tıp ı öneririm ben orada oldum hiç ağrım olmadı morluğum da tabii doktorum müthiş biri20 yaşındayım ve ankarada devlette burun estetiği + deviasyon olmak istiyorum.Kendim ödeyeceğim için devlet istiyorum öğrenciyim.Arkadaşımın burnunu GATA da Bülent Satar kbbci yaptı ve inanılmaz beğendim.Ama o hoca hakkında forumalarda hiç yazı bulamadım.Tanıyan,yaptıran memnun olan var mı acaba??
Hiç duymadım deneyimli doktor seçin lütfen burun çok önemliTanımıyorum
Gatada özgür hürkal var onu tanıyomusunz
Bnde onda ameliyat olcam iyi şeyler duydum hk sızdemı onda olcaksınzTanımıyorum
Gatada özgür hürkal var onu tanıyomusunz
Merhaba kime oldunuz? Kemal Fındıkçıoğlu var benim bildiğim.O doktora da ameliyatı asistanlarına yaptırıyor dediler çekindim.Merhaba Gazi Tıp ı öneririm ben orada oldum hiç ağrım olmadı morluğum da tabii doktorum müthiş biri
Merhaba kime oldunuz? Kemal Fındıkçıoğlu var benim bildiğim.O doktora da ameliyatı asistanlarına yaptırıyor dediler çekindim.
[/QUOTE
Ben prof dr yusuf kızıl a oldum
Eski ve yeni halini atabilir misiniz yüzünüzü karalayıp? Özelden de olabilir.Ve de ne kadar süre geçti yamulma yada düşme problemi oldu mu?
Eski ve yeni halini atabilir misiniz yüzünüzü karalayıp? Özelden de olabilir.Ve de ne kadar süre geçti yamulma yada düşme problemi oldu mu?Merhaba Gazi Tıp ı öneririm ben orada oldum hiç ağrım olmadı morluğum da tabii doktorum müthiş biri
Doktorunuzun adı ne? Bir de ne kadar ücret ödediniz?Merhaba Gazi Tıp ı öneririm ben orada oldum hiç ağrım olmadı morluğum da tabii doktorum müthiş biri
O doktor nasl ameliyat oldunuzmu ? İsmini duydum ama yaptigi burunlari gormedmKeciören eğitim arastırma fatih tekini öneririm
Neden kabul etmiyorFatih tekin ameliyat kabul etmiyor gatada sinan öksüzü düşünüyorum bende 3 ay sürem var ameliyat tarihine
Bende duymuştum demek doğruymuş başka hastaneye geçecekmiş sanırm özeleNeden kabul etmiyor
Gayet iyi bi doktor, iyi ilgileniyor hastaları ile ben oldum 35. günüm cok memnunumO doktor nasl ameliyat oldunuzmu ? İsmini duydum ama yaptigi burunlari gormedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?