S
sedans
Ziyaretçi
merhaba,
sanırım aynı tarihlerde ameliyat olmuşuz, ben de Nebil Bozdoğan'ı öneririm. Fotograflarınız için profilinize baktım ama ameliyat sonrası fotograflar hangisi anlamadım. Birde burnunuzdaki şişliklerin durumunu sormak istiyorum.
=) cnm başlıkta amelıyat oncesı yazıoo diğerlerındede 2.3. hafta ve 1. ay fotoları die ayrı ayrı albumler war.. ve bnım topıc acalı bayaa olduu yanı burnum 2bucuk ay olduu onun fotolarınıda eklıcem.. bıdaa bk ıstersen fotolara annaşılır bıcımdeydı cunku..ve şişilıklerımde cok sukur cabuk ınde morluk da pek olmadı ki fotolardan daa ıı annarsın 2.haftalık bile var ve cogu kişinin 1. aya kadar morluk suuromuş..
Tercümesi :canım başlıkta ameliyat öncesi yazıyor, diğerlerinde de 2. 3. hafta ve 1. ay fotoları diye ayrı ayrı albümler var. Ve ben topik açalı baya oldu yani iki buçuk ay oldu. Onun fotolarınıda ekleyeceğim. Bir daha bak istersen çünkü fotolar anlaşılır biçimdeydi. Şişliklerimde çok şükür çabuk indi, morluk da pek olmadı. Fotolardan daha iyi anlarsın zira 2 haftalık fotolar bile var. Bir çok kişinin morlukları 1. aya kadar sürüyormuş.