• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da Burun Ameliyat olanlar bana fikir verebilir mi?

merhaba,
sanırım aynı tarihlerde ameliyat olmuşuz, ben de Nebil Bozdoğan'ı öneririm. Fotograflarınız için profilinize baktım ama ameliyat sonrası fotograflar hangisi anlamadım. Birde burnunuzdaki şişliklerin durumunu sormak istiyorum.

=) cnm başlıkta amelıyat oncesı yazıoo diğerlerındede 2.3. hafta ve 1. ay fotoları die ayrı ayrı albumler war.. ve bnım topıc acalı bayaa olduu yanı burnum 2bucuk ay olduu onun fotolarınıda eklıcem.. bıdaa bk ıstersen fotolara annaşılır bıcımdeydı cunku..ve şişilıklerımde cok sukur cabuk ınde morluk da pek olmadı ki fotolardan daa ıı annarsın 2.haftalık bile var ve cogu kişinin 1. aya kadar morluk suuromuş..

Tercümesi :canım başlıkta ameliyat öncesi yazıyor, diğerlerinde de 2. 3. hafta ve 1. ay fotoları diye ayrı ayrı albümler var. Ve ben topik açalı baya oldu yani iki buçuk ay oldu. Onun fotolarınıda ekleyeceğim. Bir daha bak istersen çünkü fotolar anlaşılır biçimdeydi. Şişliklerimde çok şükür çabuk indi, morluk da pek olmadı. Fotolardan daha iyi anlarsın zira 2 haftalık fotolar bile var. Bir çok kişinin morlukları 1. aya kadar sürüyormuş.

=) cnm başlıkta amelıyat oncesı yazıoo diğerlerındede 2.3. hafta ve 1. ay fotoları die ayrı ayrı albumler war.. ve bnım topıc acalı bayaa olduu yanı burnum 2bucuk ay olduu onun fotolarınıda eklıcem.. bıdaa bk ıstersen fotolara annaşılır bıcımdeydı cunku..ve şişilıklerımde cok sukur cabuk ınde morluk da pek olmadı ki fotolardan daa ıı annarsın 2.haftalık bile var ve cogu kişinin 1. aya kadar morluk suuromuş..

Tercümesi :canım başlıkta ameliyat öncesi yazıyor, diğerlerinde de 2. 3. hafta ve 1. ay fotoları diye ayrı ayrı albümler var. Ve ben topik açalı baya oldu yani iki buçuk ay oldu. Onun fotolarınıda ekleyeceğim. Bir daha bak istersen çünkü fotolar anlaşılır biçimdeydi. Şişliklerimde çok şükür çabuk indi, morluk da pek olmadı. Fotolardan daha iyi anlarsın zira 2 haftalık fotolar bile var. Bir çok kişinin morlukları 1. aya kadar sürüyormuş.

cevabın için teşekkürler.

merhaba sedans, ben aileme hbr vermeden bu işi halledicem, ve ankaraya arkadaşımın yanına geliyorum, nebil bey demişsiniz, onu araştırıyorum şu anda, resimleri nasıl görüyoruz, snn sonuçlarına nasıl ulaşabilirim, çok memnun olucam gerçekten, bende sivri istemiyorum, ayrıca nebil bey sdc burundamı ii, ben göğüs+burun düşünüyorum, bikerede çıksın aradan valla, durdum durdum:))

birde törpüleme ile burnu kırmadan kemerden kurtulabilirmiyiz? bilen varsa??

yaa arakadaşar, nebil beyin, reha beyin ve ferruh beyin bir sürü methini gördüm ama hiçbirinin resmini görmedim daha yaptığı operasyonların, lütfen bana yardımcı olun,

bütün forumda geziniyorum, herkes yorum yapmış kalkık olmuş şimiş vs, resimler konusunda yaa, bir görsem bende karar vermek istiyorum artık, duysun birileri sesimiiiiii:))))))))))))))

katılıyorum, yardım eder misiniz kızlar?

yaa arakadaşar, nebil beyin, reha beyin ve ferruh beyin bir sürü methini gördüm ama hiçbirinin resmini görmedim daha yaptığı operasyonların, lütfen bana yardımcı olun,

bütün forumda geziniyorum, herkes yorum yapmış kalkık olmuş şimiş vs, resimler konusunda yaa, bir görsem bende karar vermek istiyorum artık, duysun birileri sesimiiiiii:))))))))))))))

vallaha şunu söylemeden edemiyecem ankarada cok doktor gezdim kendi doktorumu bulana kadar ferruh beyede gittim cok iyi hatırlıyorum fotomu cekti pc attı ve kendi kafasına göree bi model kurdu ben yok cok kalkık burun sevmem desemde o yokk ben kalkık burun severim demişti. hiç unutmuyorum eşimde vardı benim dediğime hiç önem vermedi ankdaki bütün isim yapmış doktorları gezdim o dönem ve bana kbb bir doktora gittiğimde bana zühtü demirin adını verdi en son ona gittim ve tesadüfen o dönemde uzaktan tanıdığımız birisinin kazadan dolayı burnunuda zühtü beyin yaptığını ögrendim.ve oda cok memnundu.. samimiyeti ve beni dinlemesi benimle oturup tasarımı beraber yapmamaz bana güven verdi.ve yılların deneyimi var senelerini onepte gecirmiş dolu hastasını gördüm. ben sonuçtan cok memnunum 3 sene oldu allaha şükür hiçbir sorun yaşadım bundan sonrada yaşamam inşş sunuda söylemek istiyorum herkes dört dörtlükte değildir. burun işi birazda şans işi cok iyi doktora gidersiniz sonuç cok kötüde olabilir.öenmli olan işinin ehli uzman ve deneyimli olması gerisi artık allaha kalmış

Back