Ankara'da Burun Ameliyat olanlar bana fikir verebilir mi?

brnbrn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2009
7
0
86
Ankara
selam...bugün burun ameliyatı için selim çelebioğlu ile görüştüm ve ameliyat için gün verdi.ancak şöle bir sorun var ortada.ameliyatı muayenehanesinde yapmayı tercih ediyormuş .bahsettiğim muayenehanede klinik tarzı bi yer değil.bildiğiniz bir binanın katında bi yer.ama hep orada yaparmış ameliyatlarını.anestezi uzmanını fln oraya çağırıyormuş.ameliyattan sonrada hemen eve gönderiyormuş.

çok kararsız kaldım kızlar.bana yardımcı olurmusunuz lütfen doktor önerilerindede fazla bişey yazılmamış hakkında.biri çok memnun kaldığını söylemiş.biride burnum düştü demiş ...bunalıma girdim ...daha önce selim bey e ameliyat olanlar varsa ya da bi fikri olan??? :uhm::uhm::uhm:

mrb ben de ank.da oturuorm ameliyatımı istanbulda oldm ama ankarada araştırdığım doktorlar arasından reha yavuzeri öneririm. kendsine ameliyat yaptıran çok ark.ım var ve hepsi de çok memnun. ancak eylüle kdr randevu veremiyormuş sanırım yurt dışında..

valla dedigin doktoru ben de duymadım hic, yani bu is önemli bir sey doktoru iyi secmek lazım ve klinikte ameliyat yapan doktorlar tabii ki var ama hic birinin klinigi senin anlattıgın gibi degildir zannedersem, zaten ben kliniklere nedense hic güvenmedigim icin hastane tercih ettim, ben de reha yavuzere oldum ve oldukca memnunum ama cansoonun dedigi gibi eylüldden önceye randevu veremiyorlardı en son, onun dısında buradan takip ettigim kadarıyla ankara onepte ameliyat olanlar da cok memnun özellikle de ünal sahine, heralde reha beye olmasaydım ona olurdum

Cnm ben onep'te ünal şahin'e ameliyat oldum...Öncelikle şöyle başlayayım onep gerçekten çok şık bir yer çalışanları da çok güler yüzlü iyi insanlar ,otel konforunda ve tam techisat ama aması var işte herşeye ramen belki ben bekletilmeyi sevmediğim için yada öyle denk geldi çünkü suçlamak istemem.Süreç boyunca hep çok bekledim ameliyat için bile 1 saat gecikme oldu ki zaten verilen saatten 1 saat önce de orada oluyorsunuz etti 2 saat (tmm önceki muayenelerde bekleme olayını anlayışla karşılayabilirim ama ameliyat için kendini bu kadar hazırlamışken geçen her 1 dakika 1 saat oluveriyor.Kafayı yememe az kalmıştı şöyle bir savunma yaptılar ameliyat öncesinde aç kalmak gerektiği için garantiye almak istiyorlarmış ama sorsalardı ben söylerdim onlara hiç bişey yemediğimi) sonra ameliyattan sonraki gün tamponlarım alınması için gittiğimde (o gün biraz ağrılı sancılı bir gün) o halde bile yarım saat beklemişimdir..Yani 20 dk-1saat arası beklemelerim oldu..Bunlara ramen önerirmisin diye sorarsan hiç düşünmeden öneririm derim yerimseniben
2. ise doktorum Ünal Şahin tek kelime ile harika bir insan, harika bir doktor.Fazla söze gerek bile duymuyorum içine sinerse hiç düşünmeden kendisine ameliyat olmanı öneririm:hooray::dance:

bilemiyorum.senede 35o burun yapıosam 340ınu burda yapıorum dedi.aslında belki de ben büyütüyorum durumu ama kötü olursa diye düşünmeden edemiyorum

valla sen bilirsin karar senin iyi düsün, kimse ikinci bir ameliyatı olmak istemez

cnm ben ankara onepte dr zühtü demire oldum memnunum fotolarım var begenırsen düşünürsün kendisini

birde ameliyattan sonraki 1-2 saat yoğun bakımda kalıyorsun her ihtimale karşın. Ama muayenehanede böyle bir imkan yoktur.ıyi araştır ve bunuda göz önüne al bence

ank onepte zühtü demir ameliyat etti sana önerebilirim. cokta memnunum vede öyle burun ameliyatı basit ameliyat diyipte muayehanesinde olma derim sonuçta hastahane ortamı olan bi yerde olmanı tavsiye ederim.her ameliyatın bi riski vardır.sağlıcakla kall.

ank32 ve çilek 35 ; burunlarınız gerçekten çoook güzel olmuş, sevgili fed de onepte olmuş lakin resimlerini göremediğim için yorum yapamadım.

Evet peki fiyatlar nedir?

ank32 ve çilek 35 ; burunlarınız gerçekten çoook güzel olmuş, sevgili fed de onepte olmuş lakin resimlerini göremediğim için yorum yapamadım.

cnm ben daha çok iyileşmedim birazcık daha iyi olayım koyucam inş. bandajlar çıksın morluklarım tamamen geçsin..daha ben bile göremedimki burnumu:sinifsinif:kaydirigubbakcemile3

canim merhaba bende ameliyatimi ankarada oldum ben dr,nebil bozdogan diyorum baskada bise demiyorum .bu kadar mi seversin bir doktoru öyle babacan öyle ilgili bir doktor inanamazsin,bidaha ameliyat olacak olsam gözüm kapali giderim nebil hocama.allah bin kere razi olsun ondan...sansin bol olsun sevgilerimle..

nadide80 bende amelyat olmak istiyorum..fiyatı ne kadar peki? reha yavuzer i biliroum bende ama yurtdısında su an..

ben ankarada olmayı düşünmüştüm önce ama sonra fikrimi değiştirip istanbulda oldum selahattin özmen i bir araştır bence fiyat olarakta baya uygun yaptığı ameliyatlarıda çok beğenmitim a.s.
ben ameliyatam olucağım sırada yurt dışındaydı bende beklemek istemedim

nadide80 bende amelyat olmak istiyorum..fiyatı ne kadar peki? reha yavuzer i biliroum bende ama yurtdısında su an..

Canım doktorun el işinin güzel olması çok önemli .Bu konuda çok dikkatli olmalısın.Her ucuz yapana sakın atlama geriye dönüşü çok zor. Ben ankarada yaptırdım. zaten burda yaşıyorum.Diğer formlarda da paylaştım burdada paylaşayım.Doktoruma bir sürü arkadaşım ameliyat oldu ve gerçekten hepsi çok memnun.Bir arkadaşım olsu benden 2 ay önce falan zaten onuda görünce karar verdim yaptırmaya.Bir ayım doldu , şişlikler var tabiki ama inan hiç ağrı çekmedim.Çok rahattım ameliyat sonrasında.Ben yeni üye oldum siteyi pek kullanamıyorum özelden falan mesaj atmasını bilmiyorum girersem ilerleyen süreçleri tekrar paylaşırım.Reha Yavuer i ben de çok duydum ama sürekli yutdışındaymış 2-3 ay ileriye atıyormuş fakat maddi durumun nedir bilemiyorum ama biraz pahalıymış öyle duydum.Benim doktorla aralarında bayağı bir fark var ama işte para değil el işi önemli daha az para verip yine işinin ehline ameliyat olmakta iyi bir fikir.Tabiki karar senin.ıstersen doktorun adını verebilirim.Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Son düzenleme:

benimde gecen sene kulak burun bogaza bogazda kuruluk, yutkunma zorlugu, nefes alma sorunu için gitmiştim emaliyat demişti. korktum yaptırmadım bu sene sikayetlerim arttı ve bu sefer kesin yapmalıyız dedibenneyaptımki ameliyat olmusken estetikte yaptırsam mı diye düşünüyorum. aslında burnumda cok bi sorun yok cok hafiif yandan kemik var. kırılınca o kadar acıyı cekince onuda törpületmek istiyorum. bir arkadasım onepte yaptırdı ve cok memnun kaldı. bende gidersem oraya gidecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…