ank32 ve çilek 35 ; burunlarınız gerçekten çoook güzel olmuş, sevgili fed de onepte olmuş lakin resimlerini göremediğim için yorum yapamadım.
Evet peki fiyatlar nedir?
ank32 ve çilek 35 ; burunlarınız gerçekten çoook güzel olmuş, sevgili fed de onepte olmuş lakin resimlerini göremediğim için yorum yapamadım.
Evet peki fiyatlar nedir?
nadide80 bende amelyat olmak istiyorum..fiyatı ne kadar peki? reha yavuzer i biliroum bende ama yurtdısında su an..
arias o kadar yazmıssın bari doktorunun adını da söyleseydin
Cnm ben onep'te ünal şahin'e ameliyat oldum...Öncelikle şöyle başlayayım onep gerçekten çok şık bir yer çalışanları da çok güler yüzlü iyi insanlar ,otel konforunda ve tam techisat ama aması var işte herşeye ramen belki ben bekletilmeyi sevmediğim için yada öyle denk geldi çünkü suçlamak istemem.Süreç boyunca hep çok bekledim ameliyat için bile 1 saat gecikme oldu ki zaten verilen saatten 1 saat önce de orada oluyorsunuz etti 2 saat (tmm önceki muayenelerde bekleme olayını anlayışla karşılayabilirim ama ameliyat için kendini bu kadar hazırlamışken geçen her 1 dakika 1 saat oluveriyor.Kafayı yememe az kalmıştı şöyle bir savunma yaptılar ameliyat öncesinde aç kalmak gerektiği için garantiye almak istiyorlarmış ama sorsalardı ben söylerdim onlara hiç bişey yemediğimi) sonra ameliyattan sonraki gün tamponlarım alınması için gittiğimde (o gün biraz ağrılı sancılı bir gün) o halde bile yarım saat beklemişimdir..Yani 20 dk-1saat arası beklemelerim oldu..Bunlara ramen önerirmisin diye sorarsan hiç düşünmeden öneririm derim yerimseniben
2. ise doktorum Ünal Şahin tek kelime ile harika bir insan, harika bir doktor.Fazla söze gerek bile duymuyorum içine sinerse hiç düşünmeden kendisine ameliyat olmanı öneririm:hooray::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?