Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik AyakkabısıAnkarada bu tarzi nerde bulurum
Bindallimin altina bu tarz ayakkabi bakiyorum. Altin sarisi tasli sallantili biseyler olsun istiyorum fakat yurtdisinda yasadigim icin Ankarada bu tarz ayakkabilari nerden bulurum bilmiyorum.
Bindallimin altina bu tarz ayakkabi bakiyorum. Altin sarisi tasli sallantili biseyler olsun istiyorum fakat yurtdisinda yasadigim icin Ankarada bu tarz ayakkabilari nerden bulurum bilmiyorum.
Tunalı Himi Caddesi'ndeki ayakkabıcılarda bulabilirsiniz diye düşünüyorum. Birde Kızılay'da Soysal Pasajı var, alt katında abiye ayakkabı çeşitleri oldukça fazla. Yarın dışarı çıkacağım etrafa bir bakarım sizin için. Benzer şeyler görebilirsem adres vermeye çalışırım. Mutluluklar.....
Merhaba, bu gün gelinlik provası için çıktım ama Ankara'da felaket bir hava vardı, dolaşamadım maalesef. Ama aklımdasınız hafta sonları genellikle çıkıyorum gözüme bir şey çarparsa haber vermeye çalışacağım size..