• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankarada botox yaptıran Dr önerisi

Buraya yazdıktan sonra Ankara Hastanesi'nde bir estetik cerrahtan randevu aldım. Gittiğimde asistanı vardı ve sadece ilaç parasına botoks yapabileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla pratik kazanma amaçlı böyle bir şey yapıyor. Gözümü kararttım ve yaptırdım. Gayet güzel oldu. Etkisi geçinde tekrar gideceğim.
Peki ismi nedir asistanın bende gitmek istiyorum daha önce Van yüzüncü yıl ünv bi hoca yapıyordu iki arkadaş gidip hastanenin ecz ilacı alıyor hocada ikiye bölerek bize uyguluyordun

Estetik bölümündeki doktorlar parasıyla yapıyor. Bahsettiğim asistana gitmeyin, sonradan bozdu.
Aslında asistanlara da yaptırmayın, hocalar var onlar da hemen hemen aynı fiyata yapıyor. En son 9 ay önce falan yaptırmıştım, şu anki fiyatları bilmiyorum.
Botox u paylaşmak isterseniz birlikte gidebiliriz.
Siz bu aralar Botokx yaptıracaksanız beraber gidelim

Siz bu aralar Botokx yaptıracaksanız beraber gidelim
Bu doktor Orhan’la ilgili demiştiniz ya başta bir şişeye yakın yaptı diye oda kafamı karıştırmıştı açıkcası daha önce Van Daki doktordan bahsettim ya 2 kişiye uyguluyor diye birde artıyordu rutuş için düşünün size nasıl bu kadar çok uygulama yaptı ne tuhaf insanlar var yahu

Çok doğru söylediniz burda verilen fikirler önemli ve şuan Mehmet akgünü listeden çıkartdtım mesela teşekkür ederim

Yinede bir gidip ön görüşme yapın isterseniz demek istediğimi net anlarsınız.Oraya giren işlem yaptırmak zorundaymış gibi bir algı oluşturuyorlar

Arkadaşlar, kendim çok memnun kaldığım için yazmak istedim. Ben yaklaşık 26-27 yaşından beri dönem dönem botoks yaptırıyorum. Aslında baş ve çene ağrılarım için girdim bu yola ama görüntüye de etkisi oluyor tabi ona da bir itirazım yok :D özel bir hastane ve devlet hastanesinde de başka doktorlara yaptırmama rağmen hiçbir zaman ilk gittiğim kendi doktorumun yaptığı etkiyi göremedim. Diğer yerlerde yapılanlar hep daha belirgin oldu. Birol hocanın yaptıkları hep doğal ve ayarında oldu. Sanki çok güzel uyumuşsun da dinlenmişsin gibi canlı fresh bir görüntüsü oldu hep. 3 doktor deneyen bir insan olarak işçiliğine çok güvendiğim için yazmak istedim. Birol Civelek hocamı gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.

Ben alın göz kenarı ve çeneme yaptırıyorum yazmayı unutmuşum. Diş sıkma problemi var, çene kaslarımda büyüme oluyor. Bu şekilde birlikte yaptırdıgım zaman yüzümün aldığı şekli de çok seviyorum :KK28:

Sizce botoks konusunda güvenilir biri mi mehmet akgün ? Yani işleminin takibini yapar mı çok önemli benim için
İşlemin takibini ve hatalarını da düzeltebilecek bir doktor Mehmet Akgün ben dudak dolgusu yaptırıyorum her yıl bölgesel zayıflama işlemleri için de gittim gayet memnunum son durumdan fotoğraflarını da bulabilirsiniz profilimde yüklemiştim bir kaç konuya. Çevremde işlemden memnun kalmayan ve bunun için tekrar giden arkadaşım düzeltilen sorununun çözüldüğünü kendimde gördüm.

Yinede bir gidip ön görüşme yapın isterseniz demek istediğimi net anlarsınız.Oraya giren işlem yaptırmak zorundaymış gibi bir algı oluşturuyorlar
Ben yıllardır giderim hiç böyle bi hisse kapılmadım siz yanlış algılamış olabilirmisiniz?Mehmet Bey ödemelerde de esneklik gösteren biridir yani bana çok yardımcı oldu çünkü.

Ben yıllardır giderim hiç böyle bi hisse kapılmadım siz yanlış algılamış olabilirmisiniz?Mehmet Bey ödemelerde de esneklik gösteren biridir yani bana çok yardımcı oldu çünkü.

dediğim gibi bence bu kişinin sezileriyle ve gördüğüyle alakalı tabiki ön görüşme yapıp öyle karar vermeli kişi

Meraba ben de kaş ortası için boyoks yaptırmak istiyorum siz yaptırdınız mı?evetse nerde ve nasıl oldu nemnun musunuz?

Meraba ben de kaş ortası için boyoks yaptırmak istiyorum siz yaptırdınız mı?evetse nerde ve nasıl oldu nemnun musunuz?
Yüzümde en derin çizik kaşımın ortasında ve botoks yapıldıktan sonra ciddi şekilde düzelti botoksun etkisi geçene kadar tabi Van devlet hastanesinde yaptırdım görev gereği oradaydık bi arkadaşla ilaç alıp paylaştık şimdi ankaradayım hazır yazmışken Ankara’da olan ve devlette ortak yaptırmak isteyen arkadaş varsa bana msj atsın lütfen

Back