Ankarada botox yaptıran Dr önerisi

YAPILAN BOTOXUN
MİKTARINA
VE MARKASINA
BAKMAK GEREKTİĞİNİ ANLADIM
ÇÜNKÜ
DR PAKETİ HASTA YANINDA AÇMIYORSA
BAŞKA YERDE ENJEKSİYONU HAZIRLAYIP GELİYORSA KESİNLİKLE GÜVENİLMEMESİ GEREKTİĞİNİ ÖĞRENDİM
KULLANACAKLARINI SÖYLEDİKLERİ MARKA VE MİKTAR YANLIŞ OLABİLİYOR
A MARKAYI KULLANACAM DEYİP Z MARKASINI KULLANIYORLARMIŞ
3 TÜP KULLANDIM DEYİP 1 TÜP KULLANIP 3 TÜP PARASI ALIYORLARMIŞ
MUTLAKA PAKETİ MARKAYI MİKTARI GÖRÜP ÜZERİNDEKİ SERİ NUMARASINI ALMAK GEREKİYORMUŞ
ŞİMDİ AKLIMA GELDİ KARAKOD VARMI ACABA TELEFON UYGULAMASINDAN OKUTULABİLİR

aklıma bir bayan geldi konuyu görünce . konu açmıştı çok pişman ve işi iyi bilene yaptırdığını belirtmişti. yüzüne alerji yapmış ve çok pişmanım çaresizim çok kötü yüzüm şişiyor iş yerimde bu durumdan muzdairibim sosyal hayatımı etkiledi demişti. Mutlaka dikkatli olun alerji olup olmadığınızı önden bakılıyormu bi sorun .

Ben yaptırmadım ama annem ve arkadaşları ankarada hakan durguna gidiyorlar botox için. Onlar gayet memnun. Yeri tunalıda.

1. SINIF BOTOXUN BİR TÜP FİYATI 380 TL OLDUĞU ÖĞRENDİM.
MAALESEF 3 KAT İSTENİYOR UYGULAMAYLA BİRLİKTE
Dediğiniz çok doğru. Bir şişe botoks 100 ünite içeriyor ve corrugator kası için botox dozu yaklaşık 8ünite, procerus kası için 4ünite, her bir kaz ayağı alanı için 8ünite deniyor. Yani bu iki kişi için gayet yetiyor. En güzeli yeni açılan bir flakonu bölüşmek. Siz yaptırdınız mı, kimi tavsiye edersiniz? Doktor konusunda kararsızım ben de. Özelden de yazabilirsiniz, ben yazamadım size.

Merhaba Ankara hastanesine gitsem botox yapılıyormu acaba bilginiz varmı

Merhaba Ankara hastanesine gitsem botox yapılıyormu acaba bilginiz varmı
Estetik bölümündeki doktorlar parasıyla yapıyor. Bahsettiğim asistana gitmeyin, sonradan bozdu.
Aslında asistanlara da yaptırmayın, hocalar var onlar da hemen hemen aynı fiyata yapıyor. En son 9 ay önce falan yaptırmıştım, şu anki fiyatları bilmiyorum.
Botox u paylaşmak isterseniz birlikte gidebiliriz.

merhaba düşünürseniz ben paylaşmak isterim :)

Dolgu ve botoks yaptırdım işlemlerden kısmen şikayetlerim oldu ve randevu istedim vermiyorlar dr ile görüştüm yoğunum dedi yani çok ağır şikayetlerim olda dahi demekki gidemeyeceğim. Yaptığı uygulamanın takibini yapamayacak kadar yoğun. Başka dr a göstermek istiyorum sizlerden fikir istiyorum Ankarada kime gitmeliyim sağ kaşımda düşme var

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben de yakın zamanda yaşadıgım bıseyi paylasmak ıstıyorm ,botoks yaptırıcaksanız oğuz kılıç a kesinlikle gitmeyin. Ben hem yorumları görüp hemde bı hoca akrabamn yönlendırmesıyle gittim ama hem bi dolu para verdım hemde resmen ucubeye döndürdü adam beni(( hc olmayan göz altı torbalarım var ama öyle böyle degıl.gülemiyorum artık...adama sıkıntılı durumdan bahsedıyorm 'yapıcak bısey yk ' dedı bana ya .. 6 aya gecer dedi utanmadan hem guzelllesmek ıcın para verıp hem komplıkasyonlu dolasıyorm .. ve oguz kılıc ın üslubuda tavrı yaklasımı da ck iticiydi tamamen ticari ck iticiydi.. asla ama asla gitmeyin derim.. düzeltıcek dr arıyorm şimdi((

Sizce botoks konusunda güvenilir biri mi mehmet akgün ? Yani işleminin takibini yapar mı çok önemli benim için

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizce botoks konusunda güvenilir biri mi mehmet akgün ? Yani işleminin takibini yapar mı çok önemli benim için
Kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum isterseniz bir gidin ön görüşmeye demek istediğimiz anlayacaksınız herşe para öncelik yalnızca para umarım iyi bir yer bulursunuz.

Dr. TARIK ÇAVUŞOĞLU na gittim ben bikaç konuda ısrar ettim yapalımmı diye hayır neye ihtiyaç varsa onu yapalım dedi göze batmayacak şekilde yaptı o yüzden şunu kesinlikle söyleyebilirimki kafanızda 3 doktor belirlein ve üçüne de ön görüşme için gidin hangisinde para kaygısı yoksa onu seçin derim

Çok doğru söylediniz burda verilen fikirler önemli ve şuan Mehmet akgünü listeden çıkartdtım mesela teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…