- 3 Mart 2017
- 151
- 48
- 98
- Konu Sahibi samsunebru
-
Aynen bende uygulamali ogrendim ve duyduklarim oyle yaslari kucuk olanlara bilgisi az olanlara duyurulur..tesekkur ederim kuzum..bu tarz bilgiler paylastigin icin.1. SINIF BOTOXUN BİR TÜP FİYATI 380 TL OLDUĞU ÖĞRENDİM.
MAALESEF 3 KAT İSTENİYOR UYGULAMAYLA BİRLİKTE
Dediğiniz çok doğru. Bir şişe botoks 100 ünite içeriyor ve corrugator kası için botox dozu yaklaşık 8ünite, procerus kası için 4ünite, her bir kaz ayağı alanı için 8ünite deniyor. Yani bu iki kişi için gayet yetiyor. En güzeli yeni açılan bir flakonu bölüşmek. Siz yaptırdınız mı, kimi tavsiye edersiniz? Doktor konusunda kararsızım ben de. Özelden de yazabilirsiniz, ben yazamadım size.1. SINIF BOTOXUN BİR TÜP FİYATI 380 TL OLDUĞU ÖĞRENDİM.
MAALESEF 3 KAT İSTENİYOR UYGULAMAYLA BİRLİKTE
Hangi dolguyu kullandı ve ne kadara yaptı?Teşekkür ederim. Yüksel Kankaya'nın asistanı Orhan Tuğrul'a yaptırdım. İkinci ayım dolmak üzere, etkisi devam ediyor. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.
Dolgu yaptırmadım. Artık ona gitmeyeceğim. Son uygulamasından memnun kalmadım.Hangi dolguyu kullandı ve ne kadara yaptı?
nekadara yaptırdınız ücreti nedir acaba ?Hangi dolguyu kullandı ve ne kadara yaptı?
Merhaba Ankara hastanesine gitsem botox yapılıyormu acaba bilginiz varmıBuraya yazdıktan sonra Ankara Hastanesi'nde bir estetik cerrahtan randevu aldım. Gittiğimde asistanı vardı ve sadece ilaç parasına botoks yapabileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla pratik kazanma amaçlı böyle bir şey yapıyor. Gözümü kararttım ve yaptırdım. Gayet güzel oldu. Etkisi geçinde tekrar gideceğim.
Estetik bölümündeki doktorlar parasıyla yapıyor. Bahsettiğim asistana gitmeyin, sonradan bozdu.Merhaba Ankara hastanesine gitsem botox yapılıyormu acaba bilginiz varmı
merhaba düşünürseniz ben paylaşmak isterim :)Estetik bölümündeki doktorlar parasıyla yapıyor. Bahsettiğim asistana gitmeyin, sonradan bozdu.
Aslında asistanlara da yaptırmayın, hocalar var onlar da hemen hemen aynı fiyata yapıyor. En son 9 ay önce falan yaptırmıştım, şu anki fiyatları bilmiyorum.
Botox u paylaşmak isterseniz birlikte gidebiliriz.
Kesinlikle ama kesinlikle önermiyorum isterseniz bir gidin ön görüşmeye demek istediğimiz anlayacaksınız herşe para öncelik yalnızca para umarım iyi bir yer bulursunuz.Sizce botoks konusunda güvenilir biri mi mehmet akgün ? Yani işleminin takibini yapar mı çok önemli benim için
Çok doğru söylediniz burda verilen fikirler önemli ve şuan Mehmet akgünü listeden çıkartdtım mesela teşekkür ederimDr. TARIK ÇAVUŞOĞLU na gittim ben bikaç konuda ısrar ettim yapalımmı diye hayır neye ihtiyaç varsa onu yapalım dedi göze batmayacak şekilde yaptı o yüzden şunu kesinlikle söyleyebilirimki kafanızda 3 doktor belirlein ve üçüne de ön görüşme için gidin hangisinde para kaygısı yoksa onu seçin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?