Ankarada botox yaptıran Dr önerisi

samsunebru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
65
5
98
Samsun
Ankarada botox yaptırmak için Doktor önerisi olan varmı? Devlet ve Üniversite hastanesinde Dr önerilerini bekliyorum.

Kimse yazmamış ama ben de tavsiye ettiğiniz doktor var mı öğrenmek istiyorum. Hesaplı ve düzgün iş yapan, dürüst bir doktor var mı ankara'da?

Kimse yazmamış ama ben de tavsiye ettiğiniz doktor var mı öğrenmek istiyorum. Hesaplı ve düzgün iş yapan, dürüst bir doktor var mı ankara'da?
Mehmet Akgün ü önerebilirim biz ailecek ona gidiyoruz memnunuz.Ben birçok işlemimi mehmet beye yaptırdım şükür hiçbir sorunum olmadı.

Ankarada botox yaptırmak için Doktor önerisi olan varmı? Devlet ve Üniversite hastanesinde Dr önerilerini bekliyorum.
Merhaba ben bu konuda epey bir araştırdıktan sonra fiyatlar çok farketmediğinden Dr Banu Başsoy'a yaptırdım. çok memnunum. yüz kaslarını çok iyi tanıyor. Hiç sorun yaşamadım. En son gittiğimde saten yüz germe cihazı uygulamasına girdim. Yüzünü hafif isıtarak masaj yapan bu cihaz ile beni çok rahatsız eden gıdım küçüldü. Dudak çevresi oluklarımda hafifledi. herkes en az 5-6 yaş gençleştiğimi söyledi.

Buraya yazdıktan sonra Ankara Hastanesi'nde bir estetik cerrahtan randevu aldım. Gittiğimde asistanı vardı ve sadece ilaç parasına botoks yapabileceğini söyledi. Anladığım kadarıyla pratik kazanma amaçlı böyle bir şey yapıyor. Gözümü kararttım ve yaptırdım. Gayet güzel oldu. Etkisi geçinde tekrar gideceğim.

canım güle güle kullan botox unu Ankarada hastanesinde hangi doktora gittiniz acaba

Merhaba lar ..ben yaklasik 4 yildir botox yaptiriyorum..ilk yaptirdigimda 5 ay gibi surdu ikincisnde 7 ay gibi sonraki yaptirdiklarim 3 ay da etkisi gidiyor. Benim gibi boyle bir sorun yasayan varmi acaba? Nedeni ne olabilir..

Merhaba lar ..ben yaklasik 4 yildir botox yaptiriyorum..ilk yaptirdigimda 5 ay gibi surdu ikincisnde 7 ay gibi sonraki yaptirdiklarim 3 ay da etkisi gidiyor. Benim gibi boyle bir sorun yasayan varmi acaba? Nedeni ne olabilir..
Dozajı azaltmış olabilirler. Aklıma ilk gelen neden bu ama 7 ay etkili botox hiç duymadım. Benim yaptırdıklarımda 2. aydan sonra kırışıklıklar görünmeye başlıyor ve 4. ayın sonunda etkisi tamamen geçiyor.

Ikincisini dolguyla birlikte yaptirmistim belki oyuzden olabilir de son yaptirdklerimin etkisi kisa suruyor ..

Teşekkür ederim. Yüksel Kankaya'nın asistanı Orhan Tuğrul'a yaptırdım. İkinci ayım dolmak üzere, etkisi devam ediyor. Ben memnun kaldım, tavsiye ederim.
Botox u unite seklindemi yapiyor.mesela 1 siringalik gibi mi yoksa tumunu yaniniz dami aciyor onu mu uyguliyir.

Botox u unite seklindemi yapiyor.mesela 1 siringalik gibi mi yoksa tumunu yaniniz dami aciyor onu uyguliyir.
Son yaptırdığım iki kişi de botox tüpünü yanımda açtı, şırıngaya çekti. Bir tüpün yarısından biraz daha fazlası bana yetiyor. Son yapan kişi ilacı sakladı düzeltme ihtiyacı olursa diye ama gerek olmadı.

Beklemis botox larinda etkisi cabuk gidiyormus ben bursada yaptirdim erhan bey e baska odadan sirangayla geldi yapti birde 850 odedim sen ne kadar odeme yapiyorsun .

Beklemis botox larinda etkisi cabuk gidiyormus ben bursada yaptirdim erhan bey e baska odadan sirangayla geldi yapti birde 850 odedim sen ne kadar odeme yapiyorsun .
Hastanede bir kişiden tüm botox tüpü için genelde 500 lira alıyorlar. Birkaç doktora sordum hepsi bu fiyatı verdi. Son yaptırdığım kişi asistandı, sadece botox parasını aldı. 500 ün altı, söylemeyeyim ayıp olmasın:)

Sırf Dr. Yücel Demir bey hakkında birşey yazabilmek için üye oldum :) Medikal estetikte olsa cerrahi ciddi bir operasyonda olsa güler yüzü ilgisi ve emeği herkese hep aynı. Botoks yaptırdım ama beyin ameliyatı yapacak olsa sorularıma ve kaygılarıma ancak bu kadar zaman ayırırdı sanırım.

Ben Hakan erbil e yaptırıyorum .iki defa yaptırdım .ilki yaklaşık 6 ay sürdü .ikincisi 2 ay oldu daha .çok sık da yaptırmak istemiyorum . Ben memnunum doktorumdan tavsiye ederim.en son fiyatı 700 tl idi .

Botoks yaptırmadım ama zayıflama dudak dolgusu gibi işlemleri Mehmet Akgün e yaptırdım işlemlerinden gayet memnunum sonuçları da başarılı oldu öneririm araştırmalarınız sonucu güzel sonuçlar alırsınız umarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…