bize yardım edinnnn
Arkadaşlar btün konular taradım ama Koca Ankara gibi bir yerde botoks dolgu yaptırıp tavsiye edebilecek bir kişiye bile rastlamadım..
herkes yaptırıp geri çekiliyor snaırım...Bizim gibi araştırma yapanların araştırmalarıda sonuçsuz kalııyor..
Lütfen botoks ve dolgu yaptıranlarr
Ne kadara yaptırdıklarını?
Kime nerede yaptırdıklarını?
Mümkünse öncesi sonrası fotolarını
tavsiyelerini bizden eksik etmesinler...
Şimdiden teşekürler..
kız fıstık nasıl rastlamazsın yav bana sorsana cıtırım benim kuzenim oldu zühtü demire hem yanak hem dudakların yanındaki cizgilere dolgu,alnına göz kenarlarına botoks oldu 6 ayda bir yenilemeye geliyor istanbuldan .hemde canım cok memnun yağ dolgusu oldu o ama yağ bir kısmı eriyor..kolejen dolguda var zühtü beyde biz daha doğal kendinden diye öyle yaptırdık ona özelden sana fiyatlaarınıda söylerim ne arayıp duruyosun fıstık.dd
sordum gitti ne kadar yapıyor zühtü bey....
kendi vcudundan alınma yağımı koydu....şişlikler ne zman indi...
botoks 6 ayda bir yapılabilir doğrudurdaaa...
kendinden alınma yağla yapılan dolgu ne akdar gidiyorr.
send eyaptırmıştın deilmi baya bir şiş gezdin diye hatılıyorum şimdi:))))
ben bu soruna yanıt yazmıştım ama günlecemeden gitmemiş sanırım..başa sarayım:)) istersen kendi yağından istersen kolojen yapıyor.. o sana kalmış yağ tabi cabuk eriyor hücrelerin bir kısmı tutyor onu devamlı seans olarak yaptırcaksın tutma oranına göre kolejende 1 yıl kalıcı, yağın alıp yüze enjektini 1.500 yapıyordu yalan olmasın artmadıysa botoskda tam yüz en son 700 yapmıştı kuzene fiyatlara zam gelmediyse şekerim ..bende yanakların kenarınındaki cizgilere ve dudak yaptırmıştım o zaman ama hepsi eridi zaten dudaktaki iyiki eridi hiç sevmiyordum cok komik oldum ördek gibi ama cizgiler için iyi bişey ben begenmiştim hatta 1.5 yıl oldu benim tabi hiç kalmadı tekarar yaptırmayı düşünüyorum gel beraber gidelim zühtü beye :))
sarex aslı hanım başka ne gibi işlemler yapıyor ?bioexpander uygulaması yapıyor mu mesela?ve fiyat nedir?
ürünün fiyatı 900 tl civarı
bazı doktorlar 1500 tl istiyor, uygulama için 600 tl bence çok...
uygun bir kara razı olan doktor olursa yaptırırız, dimi arkadaşlar?
Arkadaşlar btün konular taradım ama Koca Ankara gibi bir yerde botoks dolgu yaptırıp tavsiye edebilecek bir kişiye bile rastlamadım..
herkes yaptırıp geri çekiliyor snaırım...Bizim gibi araştırma yapanların araştırmalarıda sonuçsuz kalııyor..
Şimdiden teşekürler..
Şimdiden teşekürler..
kızlar doktorlarınız dolgu ve botox için ne kadar aldı?
ve ne marka ürün kullanıyorlar?
Arkadaşlar, Ankara'da Aslı Eralp'e botoks ve gözaltı dolgusu yaptırdım.
Sonuç süper oldu. Arkadaşımın tavsiyesi ile gittim. Gözaltıma juvederm volume kullandı.
Çok doğal olduSıra da dudak dolgusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?