Ankarada boşanma avukatı arıyoruz?

gazelegazel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
90
-3
88
Çekişmeli boşanma davası için savunması iyi yani tuttuğunu koparan bir avukat varmı?

Hayır avukat değilim ama bildiğim bir konuysa yardımcı olmak isterim.
Satın aldığımız araba bize gösterilen ekspertiz raporuna göre hiç bı sıkıntısı yoktu ama arabayı satmaya kalktığımızda hasar boya ve değişeni olduğunu gördük herkes bize çok pahalıya aldınız demişlerdi ama biz normal demiştik galericiye tekrar götürdük ben size söylemiştim dedi

Ekspertiz raporu yok mu elinizde ,galericiye göstermediniz mi

Ekspertiz raporu yok mu elinizde ,galericiye göstermediniz mi
Biz galeriden satın aldık arabayı kayinoederim buldu ekspertiz e sokucak gerek yok dedi arabanın hiçbir sıkıntısı yok dedi galericide bize ekspertiz raporu gösterdi hicbi sıkıntısı yoktu

Biz galeriden satın aldık arabayı kayinoederim buldu ekspertiz e sokucak gerek yok dedi arabanın hiçbir sıkıntısı yok dedi galericide bize ekspertiz raporu gösterdi hicbi sıkıntısı yoktu
Satılan mallarda ayıp gizli veya görünürde olabilir. Ekspertiz raporuna erişebilirseniz onu delil göstererek dava açabilirsiniz tüketici mahkemesinde. Çünkü bu durumda ayıp gizli ayıp oluyor ve öğrendiğinizden itibaren makul sürede tüketici mahkemesine başvurmanız gerekiyor. Elinizi acele tutmanızı öneririm.

Peki nasıl bulabiliriz raporu

Galericiden isteseniz vermez muhtemelen anlar bir iş olduğunu. Tanıkla ispat da edebilirsiniz. Rapor size gösterildiğinde yanınızda kimler vardı?
Ben eşim ve kayinpederim vardı kısaca şunu soyliyim kayinpederim bizim paramizdan almışsa eğer o tanık olmaz bitek ben ve eşim

Ben eşim ve kayinpederim vardı kısaca şunu soyliyim kayinpederim bizim paramizdan almışsa eğer o tanık olmaz bitek ben ve eşim
Yani eş oldugunuz için birbirinizi korumanıza doğal gözüyle bakarlar bilemiyorum çok bir etkisi olur mu olmaz mı.

Valla umutsuzluk yaratmak istemem ancak bu durumda dava açıp kazanmanız çok zor. Zira ikinci el araç alım satımlarında Yargıtay ayıplı mal konusunda alıcıya daha fazla sorumluluk yüklüyor. Sonuçta kullanılmış mal alıyorsunuz. Burada sizin malı almadan önce bizzat gidip rapor almanız ya da alım satım sözleşmesine satıcı tarafından size gösterilen raporun bir suretini ekletmeniz gerekirdi, rapor elinizde değil , bir şekilde ele geçirseniz bile araç satılırken size bu rapor gösterilerek satıldığını tanıkla ispatlamanız mümkün değil, çünkü rapor sizin tarafınızdan alınmamış veya sözleşmede söz konusu rapordan bahsedilmemiş.Burada sizin gidip bir rapor almanız ya da satış sözleşmesinde raporu ilgi tutarak ekletmeniz gerekiyordu. Genede tüketici mahkemesine bir başvurup şansınızı deneyin isterseniz.

Bizde bu durumun farkındayız aslında ama ortada giden miktar az bı oara değil 20.000 TL zararımız var avukat bulduk bı tane gorusucez inşallah bişey yapabiliriz zor olucak ama o zamanın kamera kayıtları tek olsa bizim için yeter kayınpederim paranın üstüne kondu diye düşünüyoruz eşimde gözünü kararttı artık babası bile olsa şikayette bulunucam diyo bana acimayana ben hiç acimiycam diyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…