üç çocuklu bir aile.ikisi okuyor.en kucugu ıse temmuz dogumlu.baba hamallık yapıyor ama yetısemıyor.kıyafet ayakabı bez her turlu bebek arac gereclerıne ıhtıyacları var.su an buyuk olarak bebek arabasına ıhtıyacları var.inanın gercekten ıhtıyacı olan bır aıle.doguma gıttıklerınde bır battanıyelerı vardı.bebek legende yattı kac ay.besık falan bulduk ama araba lazım.
üç çocuklu bir aile.ikisi okuyor.en kucugu ıse temmuz dogumlu.baba hamallık yapıyor ama yetısemıyor.kıyafet ayakabı bez her turlu bebek arac gereclerıne ıhtıyacları var.su an buyuk olarak bebek arabasına ıhtıyacları var.inanın gercekten ıhtıyacı olan bır aıle.doguma gıttıklerınde bır battanıyelerı vardı.bebek legende yattı kac ay.besık falan bulduk ama araba lazım.
Ne kadar güzel çok düşüncelisiniz ankarada oturan arkadaşlar gidip görerek elden yardımda bulunabilirler Allah kabul etsin hepsini yalnız bebek arabasından daha elzem ihtiyaçları da vardır belki bebek arabası da olsa güzel olur tabi ama bez mama bunlar daha öncelikli
ben de aynı fikirdeyim. aile temmuzda bebek sahibi olmuş. tesadüf ben de ağustos başı doğum yaptım. hani düşünüyorum da, bebek arabam en son ihtiyaçtı. olmasaydı da bir şekilde idare ederdim. ondan önce bez ve tabi anne sütü yetmiyorsa mama ihtiyacı var. ne bileyim, kışlık tulum, üst baş falan lazım. ailenin 2de okula giden çocuğu varmış ya onların ihtiyaçları? en önemlisi kış geldi, evin ısınma gideri ne olacak? o 3 çocuğun ısınması lazım.
Bebek leğende falan yartıyor doğunca.. O kadar durumları yok yani..
Ama özellikle araba isteniyor..
Bebek arabası olmayan o kadar çocuk tanıyorum ki, öyle büyüyen.
Samimi gelmedi o yüzden..
bende ankaradayım adres verirseniz eğer gidip kendim görmek isterim elimden geldiğince yardım ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?