kızlar merhaba ben 19 haftalık hamileyim ankarada ikamet ediyorum maddi imkanlardan dolayı doktorumu değiştireceğim bilgi hastanesinde selçuk arslana giden bilgisi tecrübesi olan hamiş arkadaşlar yazabilirmiii çok kararsız kaldım yahuu :44::44::44:
Ben adini cok duydum ama hic gitmedim gidenler memnunlardi ama genel olarak..daha selcuk hocadan sikeyet eden birini duymadim.. bn simdi 32 haftalgm mesut bayraktara gidiyorum etimeddeydi eryamana gecti..
Ben adini cok duydum ama hic gitmedim gidenler memnunlardi ama genel olarak..daha selcuk hocadan sikeyet eden birini duymadim.. bn simdi 32 haftalgm mesut bayraktara gidiyorum etimeddeydi eryamana gecti..
yani benim bi arkadaşım gitmişti sezeryan oldu bilgide. hiçbişeyinden memnun kalmamıştı ama onun haricinde herkes tavsiye ediyor. rabbim bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bu arada mesut bayraktarı hiç duymadım hangi hastanede
yani benim bi arkadaşım gitmişti sezeryan oldu bilgide. hiçbişeyinden memnun kalmamıştı ama onun haricinde herkes tavsiye ediyor. rabbim bebeğini hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bu arada mesut bayraktarı hiç duymadım hangi hastanede
Hastaneyi bilemicem hic gtmedim zaten selcuk beyi cik duydum memnunlardi bn o hastanede yeni dogan unitesi yok diye hc gtmedim.. ben etimed deydi mesut hoca smd ozel eryamana gecti bnde oraya devam edicem artik yalnz ayn 15 i gb sskla anlasmya baslamis olurlar ..
Merhaba ben de etimedde Oskar Beye gidiyordum o da eryamana geçmiş. Henüz başlamadı diye biliyorum benim doktorum. Şu anda Eryaman hastanesini araştırıyoruz bakalım,yenidoğan ünitesi varmış