Ne gereksiz bisey bu ya yasiniz olur 35 40 daha evlenmemissinizdir eyvallah derim de yasin 24 daha .Arkadaşlar merhaba, forumda 2 yıl kadar önce. Kısaca durumumu özetleyeyim.
24 yaşındayım bekarım. Amh 0,09 fsh yüksek ama değişiyor da. Uzun süredir adet görmüyorum bu ay doğum kontrol hapına başladım. Her neyse yumurta dondurmayı araştırmıştım, karından toplayan doktor bulamayıp tedirginleşmiştim. Stres olmak da etkiliyor madem diyerek kafamdan çıkarmaya çalıştım, bir yandan da okuyordum zaman geçti bir şekilde.
Şimdi doktor arayışım tekrarlamakta. Eskiye nazaran karından toplayan doktorlar çoğalıyor galiba. Bu forumda biri sayesinde İstanbul'da Aytun Aktan'ın olduğunu öğrendim daha yeni. Onun dışında 2 yıl önce Ankara'da Murat Sönmezer ile görüşmüştüm, o da göbekten topluyordu bekarlar için, ama benim o zamanki değerim 0,02 olduğu için "değerin çok düşük, göbekten toplamak vajinal yoldan toplamak kadar verim sağlamayabilir" demişti. Ben de sonradan vazgeçmiştim. İnşallah şimdi geç kalmamışımdır.
Ankara'da başka doktor biliyor musunuz? Bekarları az daha olsun anlayan, göbekten iğne ile yumurta toplamada tecrübeli olduğuna inandığınız bir doktor? Ve yumurta dondurma konusunda güvenebileceğimiz bir yer? Ben eminim ki benim gibi araştıran birçok arkadaş var, inşallah burda konuşulur da herkes faydalanır. Burdan yazılmasa da özelden bana bildirilirse ben burada bir şekilde paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Eee sonuç? Daha 24 yaşındayım ve erken menopozun başlangıcındayım. Evli bile değilimi çocuk deneyemiyorum. Doktorlara gittim muayene olduğumda yumurta dondurmalısınız dediler, yumurtan yok denecek kadar az dediler. Yumurtalıkların 40 yaşında gibi, her geçen zaman risk dediler. Yaşımın 35-40-45 yaşlara göre tabi ki avantaj olduğunu tahmin edebiliyorum vücut genç diye. Ancak bu değerlere de kimse gözünü yumamıyor.Ne gereksiz bisey bu ya yasiniz olur 35 40 daha evlenmemissinizdir eyvallah derim de yasin 24 daha .
Tamam sinirlenmene gerek yok haklisin kusura bakma sert cikismak istemedim derdi ceken sensin sonucta . Ama kafana takma hersey olur hersey biter olmayanlari oldurur Rabbim. Bi bakmissin ayina hamilesin . Rabbim sana da sifa versin hoscakalEee sonuç? Daha 24 yaşındayım ve erken menopozun başlangıcındayım. Evli bile değilimi çocuk deneyemiyorum. Doktorlara gittim muayene olduğumda yumurta dondurmalısınız dediler, yumurtan yok denecek kadar az dediler. Yumurtalıkların 40 yaşında gibi, her geçen zaman risk dediler. Yaşımın 35-40-45 yaşlara göre tabi ki avantaj olduğunu tahmin edebiliyorum vücut genç diye. Ancak bu değerlere de kimse gözünü yumamıyor.
Madem bilmiyorsunuz, yazmayın ilgilenmeyin. İnsanların zaten morali bozukken gelmiş burda daha da bozmanın ne alemi var acaba?
Buralarda dolanıyorsanız probleminiz vardır ilgilendiğiniz bir şey vardır. İçtenlikle söylüyorum, eğer bir probleminiz varsa Allah yardımcnız olsun, şifa versin, hoşçakalın.
35 -40 yaşında donduracak yumurtayı nerden bulsun peki ?Ne gereksiz bisey bu ya yasiniz olur 35 40 daha evlenmemissinizdir eyvallah derim de yasin 24 daha .
Neyse önemli değil, herkes gerilebiliyor. İnşallah herkese nasip eder evlat. Siz mesajlarınızı silin, ben de benimkini sileceğim, konu dağılmasın, gelenler direk konuya odaklansınlar. Sağlıcakla kalın.Tamam sinirlenmene gerek yok haklisin kusura bakma sert cikismak istemedim derdi ceken sensin sonucta . Ama kafana takma hersey olur hersey biter olmayanlari oldurur Rabbim. Bi bakmissin ayina hamilesin . Rabbim sana da sifa versin hoscakal
Mesaj silmek yasak ceza alırsınızNeyse önemli değil, herkes gerilebiliyor. İnşallah herkese nasip eder evlat. Siz mesajlarınızı silin, ben de benimkini sileceğim, konu dağılmasın, gelenler direk konuya odaklansınlar. Sağlıcakla kalın.
Hadi yaMesaj silmek yasak ceza alırsınız
35 -40 yaşında donduracak yumurtayı nerden bulsun peki ?
Erken menopoz sıkıntısı varmış konu sahibinin
Biraz daha ılımlı yazabilirsiniz
Konu sahibi öncelikle geçmiş olsun
Ankara da benim size tavsiye edebileceğim Dr.Cihangir Çakıcı var.
Kadın doğum konusunda 1 numaradır.
Ama yumurta toplama işlemi yapıyor mu bir bilgim yok
Kendi internet sayfasına bakarsanız belki birşeyler bulabilirsiniz.
Canınızı sıkmayın ve üzülmeyin
Geçmiş olsun
Canım bilmiyorum malesef durumuna üzüldüm en net bilgileri hastane ve dr lardan alırsın bu konuda çünkü spesifik bisey söylediğin sana önerim prof dr göğşen önalan veya prof mehmet erdem konu hakkında bilgi sahibi olabilirler telefon ile arayarak bilgi alabilirsin. Çok canını sıkma ins tıp ilerliyor yakında bir kan damlasından olacak herşey
Laparoskobik yumurta toplama işlemi yapılacak sanırım size. Bulunduğunuz yerdeki merkezlere telefonla sorun veya gidin görüşün. Muhakkak bir yer vardır Ankara'da çok merkez var. Ama bu şekilde bir yol bulamazsaniz vajinal yoldan toplama kalıyor. Sonuçta elinizde raporunuz ve size yapilacak işlemin belgesi olacak. Evleneceginiz zaman eşinle bunları paylaşırsın. Rabbim yardımcınız olsun. Inşallah evlediğinizde hemen saglikli bir bebisiniz olur. Canınızı sıkmayın. Amh değeri çok düşük olup da hamile kalanlar da var. Rabbim her şeye kadir.
Cok şükür cocugunuzu kucaginiza almissiniz sagsalim cok sevindiim :) tesekkur ederim :)Durumuna çok üzüldüm bende senin gibiyim ama avantajım erken evlenmekti 23 yaşındatüp bebekle anne oldum. Bahsettiğiniz şeyi hiç duymadım Allah yardımcınız olsun
Arkadaşlar merhaba, forumda 2 yıl kadar önce. Kısaca durumumu özetleyeyim.
24 yaşındayım bekarım. Amh 0,09 fsh yüksek ama değişiyor da. Uzun süredir adet görmüyorum bu ay doğum kontrol hapına başladım. Her neyse yumurta dondurmayı araştırmıştım, karından toplayan doktor bulamayıp tedirginleşmiştim. Stres olmak da etkiliyor madem diyerek kafamdan çıkarmaya çalıştım, bir yandan da okuyordum zaman geçti bir şekilde.
Şimdi doktor arayışım tekrarlamakta. Eskiye nazaran karından toplayan doktorlar çoğalıyor galiba. Bu forumda biri sayesinde İstanbul'da Aytun Aktan'ın olduğunu öğrendim daha yeni. Onun dışında 2 yıl önce Ankara'da Murat Sönmezer ile görüşmüştüm, o da göbekten topluyordu bekarlar için, ama benim o zamanki değerim 0,02 olduğu için "değerin çok düşük, göbekten toplamak vajinal yoldan toplamak kadar verim sağlamayabilir" demişti. Ben de sonradan vazgeçmiştim. İnşallah şimdi geç kalmamışımdır.
Ankara'da başka doktor biliyor musunuz? Bekarları az daha olsun anlayan, göbekten iğne ile yumurta toplamada tecrübeli olduğuna inandığınız bir doktor? Ve yumurta dondurma konusunda güvenebileceğimiz bir yer? Ben eminim ki benim gibi araştıran birçok arkadaş var, inşallah burda konuşulur da herkes faydalanır. Burdan yazılmasa da özelden bana bildirilirse ben burada bir şekilde paylaşırım. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Merhaba bende benzer sorunlar yaşıyorum. siz yaptırdınız mı yumurta dondurma işlemini ? bende şu an bakıyorum bir çok yere . Bahçeci Klinikte Dr. Selen Ecemiş ile görüştüm o aklıma yattı. ama kesin karar vermedim dahaArkadaşlar merhaba, forumda 2 yıl kadar önce. Kısaca durumumu özetleyeyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?