G grg Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 15 0 36 Ankara 22 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi grg #1 kızlar bu konuda bilgisi olan var mı? ben bir tek necatibeyde wenice fabrika satış mağazasını biliyorum (fiyatlar çok uygun oluyor) başka bildiğininz yerler var mı?
kızlar bu konuda bilgisi olan var mı? ben bir tek necatibeyde wenice fabrika satış mağazasını biliyorum (fiyatlar çok uygun oluyor) başka bildiğininz yerler var mı?
G gul100 Guru Kayıtlı Üye 20 Ekim 2009 660 91 323 Ankara 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi grg #2 grg .!.: kızlar bu konuda bilgisi olan var mı? ben bir tek necatibeyde wenice fabrika satış mağazasını biliyorum (fiyatlar çok uygun oluyor) başka bildiğininz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... S Sosyete pazarlarında birkaç satıcıda vardı.Birkaç yıldır gitmiyorum gerçi şimdi varmıdır bilmiyorum.Necatibeyin neresinde wenice?
grg .!.: kızlar bu konuda bilgisi olan var mı? ben bir tek necatibeyde wenice fabrika satış mağazasını biliyorum (fiyatlar çok uygun oluyor) başka bildiğininz yerler var mı? Genişletmek için tıkla... S Sosyete pazarlarında birkaç satıcıda vardı.Birkaç yıldır gitmiyorum gerçi şimdi varmıdır bilmiyorum.Necatibeyin neresinde wenice?
G grg Aktif Üye Kayıtlı Üye 14 Şubat 2011 15 0 36 Ankara 25 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi grg #3 necatibey de büyük bir lcw var tam onun karşısında