5 aylık kızım için Ankara'da tavsiye edbileceğiniz. güvenilir, temiz ve kamera ile işten izleye bileceğim bir bebek bakım evi var mı? Evde baktırma işine güvenemiyorum.Malum kendim de polis oldğum için daha bir pipirikliyim.
Merhaba,
nerede oturuyorsunuz bilmiyorum ama ben de oğlum için arama yaparken ankarakresleri.com adresinde güzel ve güvenilir görülen bazı yerlere rastladım. Bir bakın belki yardımı olur
Meraba dilaya hnm ALLAH bebeğinize uzun ömürler versin ve onu bütün kötülüklerden korusun vijdanlı ve içerisinde ALLAH korkusu taşıyan kişilerle karşılaştırsın acaba nerede oturuyorsunuz ? sizi çok iyi anlıyorum tabiki ama o kadarda karamsar olmayın çok iyi mükemmel bakıcılarda var ve yinede illaki kreş diyorsanız sizin fikrinize de saygı duymak lazım ama kreş deyilde evde bakılsın derseniz size yardımcı olmaya çalışırdım bende 8 senedir bebek bakıcılığı yapıyorum şu an iş arıyorum 6 aydırda torunumla ilgileniyordum şimdi bebegime Babaannesi bakacak ve ben iş arıyorum düşünürseniz ismim AYŞEGÜL. internette 1 kaç tane ilanım var neyse. Sizin bebeğiniz daha çok küçük daha 5 aylık bebişe ev ortamı iyi olmazmı zaten 5 yaşından sonra devamlı okula gidecek.Benim büyüttüğüm bebeklerim kucağıma doğdu sayılır. Size kolay gelsin.