How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Bakıcı, Kreş, Oyun Ablası Ankarada Bebek bakcs aranyor

• Konu Sahibi Konu Sahibi yumy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çocuğunuzun bakıcı veya kreş deneyimleri, önerirler, tavsiyeler, karşılaşılan problemler, oyun ablaları ve oyun grupları

yumy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
1.944
6
158
Ankara
ankara balgatta 1 yaşındaki kızıma bakacak terc,ihen çocuk gelişim mezunu referansları kuvvetli bebek bakıcısı aranıyor.

Bakıcı bulabildinizmi bilmiyorum ama bebeginize bakabilirim en iyi şekilde.29 yaşındayım çocuk bakımı konusunda tecrübeliyim sevgiyle bakabilirim çocugunuza. Referans verebilirim.

Bakıcı bulabildinizmi bilmiyorum ama bebeginize bakabilirim en iyi şekilde.29 yaşındayım çocuk bakımı konusunda tecrübeliyim sevgiyle bakabilirim çocugunuza. Referans verebilirim.
merhabalar henüz değerlendirme aşamasındayız daha kara vermedik sizinlede görüşmek isteriz tabia.s.

merhaba ben 39 yaşındayım 3 çocuk annesiyim çocuklarımı büyüttüm.çocuğunuza bakabilirim.100.yıl da oturuyorum.

ben daha yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum siz numaranızı özelden verseniz de ben sizi arasam olur mu acaba

bakıcı bulabildinizmi.annem şuan beysukentte ikiz bebeklere bakıyor.keçiörende oturuyor.uzak olduğu için işini değiştirmeyi düşünüyor.sizin şartlarınız nelerdir?

özelden mesaj alamıyorsununz yolıcaktım ama...isterseniz mail atın bana..14 aylık kızıma bakaıcak deneyimli birini arıyorum

merhaba bende balgat veya çukurambar civarında bebek bakmak istiyorum izmirliyim üni. mezunuyun daha önceden deneyimim ve referanslarım vardıır.eğer görüşmek isterseniz tel no xxxxxxxxxxxx hoşçakalın

Son düzenleyen: Moderatör:
ankara-gölbaşı'nda yatılı bebek bakıcısı arıyoruz. uygun olanlar varsa şartları konuşabiliriz. herkese hayırlı günler...

Merhaba bende gölbası yolunda oturuyorum cukurambarda ancak golbası otobuslerı evimizin önunden gec.yor dolayısıyla yakın oldugunu düşünüyorum. Yatılı değil de gunduz düşünürseniz görüşebiliriz. Daha önce ıkı cocuk baktım referanslarım mevcut.

Back