- Konu Sahibi in vino veritas
katliam olmuş oradaİnşallah ama giden diğer canlar ne olacak gencecik fidanlar yok ediliyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
katliam olmuş oradaİnşallah ama giden diğer canlar ne olacak gencecik fidanlar yok ediliyor
Bakamıyorum eşim haberleri açtı ben çıktım odadankatliam olmuş orada
offffCnn ölü sayısını 35 olarak verdi...
benim sinirim bozuldu. arkadaşım aradı. ankarada tabipler odasından arkadaşlarım vardı orada diyor
tabi zatenKesin saray yaptı. Pkk yapar mı hiç böyle bişey? Iyi alıştı pkk=hdp seçim öncesi bomba patlatıp mağdur edebiyatı yapmaya
Ya benim anlamadığım iki ayrı yerde aynı anda patlama olmuyor hiç mi istihbaratı alınmadı yeterli güvenlik önlemleri alınmadı
Kesin saray yaptı. Pkk yapar mı hiç böyle bişey? Iyi alıştı pkk=hdp seçim öncesi bomba patlatıp mağdur edebiyatı yapmaya
Senin gibilerin aklına girmek Bu algıyı oluşturmak için o hdp li pkklılar bunları yapıyor sende de başarılı olmuşlar ! Kafaya bak ..Kesin saray yaptı. Pkk yapar mı hiç böyle bişey? Iyi alıştı pkk=hdp seçim öncesi bomba patlatıp mağdur edebiyatı yapmaya