• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara’da ‘barış mitingi’ öncesi patlama; DHA: Çok sayıda ölü ve yaralı var

benim sinirim bozuldu. arkadaşım aradı. ankarada tabipler odasından arkadaşlarım vardı orada diyor

sendika.org ‏@sendika_org şimdi1 dakika önce
Garın önündeki patlamaların canlı bomba olma ihtimali yüksek. HDP ve Eğitim-Sen kortejlerine yakın yerlerde olan patlamalar öncesi civarda+

Kesin saray yaptı. Pkk yapar mı hiç böyle bişey? Iyi alıştı pkk=hdp seçim öncesi bomba patlatıp mağdur edebiyatı yapmaya
tabi zaten
bunu hep yaparsınız.
bekliyordum bu yazıyı birilerinden..
kendi kendilerini bombalıyor bunlar. manyaklar çünkü.ölmek zevk veriyor onlara.. mazoşizmin nirvanasına ulaşmışlar. parçalanarak ölmenin verdiği haza tutkunlar
diyarbakırdada kendilerini bombaladılardı

Her seçim aynı şey Allah belalarını versin inşallah !
Patlamanın hemen ardından 10 dakika geçmeden Metin Feyzioğlu ve bütün hdp liler aynı an da demeç ve buralarda yorum yazmaya başladıysa, daha fazla düşünmeye gerek yok. Plan belli, organizasyon belli, önceden hazırlanmış senaryo ve algı operasyonu belli. Ve yine nedense her eyleme koşan HDP Lİ VEKİLLER YOK orada.. !

Kesin saray yaptı. Pkk yapar mı hiç böyle bişey? Iyi alıştı pkk=hdp seçim öncesi bomba patlatıp mağdur edebiyatı yapmaya
Senin gibilerin aklına girmek Bu algıyı oluşturmak için o hdp li pkklılar bunları yapıyor sende de başarılı olmuşlar ! Kafaya bak ..

Back