ankara'da bakire olmamamı yargılamayacak, vajinal mantar için jinekolog arayışı

Pinky9

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
560
149
323
kızlar yıllardır akıntım var benim hep günlük ped kullanıyorum bu sorun için, kullanmasam nemli nemli gezemiyorum. ama artık akıntı koyu renkli ve pis kokulu olmaya başladı normal otururken falan kokusunu alıyorum yani. çok su içiyorum ama gene de bi enfeksiyon var gibi.

bu arada aktif bi cinsel hayatım var. cinsel hayatın var mı diye sorup evet yanıtını alınca suratını büzüştüren, bunu yargılayan acayip tepkiler veren doktorları çok duyduk. bunun sorun olmucağı ve kadın olan bi uzman önerebilir misiniz? işyerim koru hastanesi ile anlaşmalı orası olabilir mesela giden varsa, ya da başka bi yer :) özel devlet farketmez

Kadın kadın doğumculardan hep uzak durmuşumdur.Daha acımasız oluyorlar bana göre
Dr.Cihangir Çakıcı
Çok kibar ve işini çok iyi yapan bir doktordur.
Tavsiye ederim.Geçmiş olsun :)

Kadın kadın doğumculardan hep uzak durmuşumdur.Daha acımasız oluyorlar bana göre
Dr.Cihangir Çakıcı
Çok kibar ve işini çok iyi yapan bir doktordur.
Tavsiye ederim.Geçmiş olsun :)
Ya ben tanimadigim bi erkege o kadar mahrem bi bolgeyi acamam cok ama cok gerilirim olmaz yani :/ o yuzden kadin ariyorum ama tesekkur ederim

Kadinin en buyuk dusmani kadindir diyor cin atasozu.Hastalikta mahremiyetmi olur,ac gitsin

Böyle doktor mu aranirmis ? Nasıl bilelim ki , özel hayata bakış açilarini ?
Kadın surat büzer , erkek başka şeyler düşünür. Kafalarının içini bilmek mümkün değil.
Koru hastanesi iyi bir hastane. Gidip bakın, test edin.
Ayrıca cinsel hayat mantar enfeksiyonu etkiler. Çift tedavisi şart.

Valla bi doktor bana bu nedenden suratını buruştursa "hayırdır bi sıkıntı mı var?" derim. Vereceği cevaba göre açarım ağzımı yumarım gözümü çıkarım ordan. Bence takmayın buna. Öyle doktor varsa da bir elin parmak sayısını geçmez. En kötüye şartlamayın kendinizi.

Back