Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bakıcı, Kreş, Oyun AblasıAnkara'da bakıcı fiyatları
canım benim duyduğum 350 ye de bakan var, 650 ye de, kriteri nedir bilemiyorum, senin evinde bakarsa fiyat bayağı yükseliyor 650 ye kadar, ama kendi evinde bakan tanıdıklarımız var 350-400 e bakıyorlar, ankaranın neresinde oturuyorsun? belki yardımcı olabilirim.
benim bakici 750 ye geliyordu gecen sene. annemin gelmesiyle bi kac ay rahat ettik simdi ikinciye hamileyim daha dogrusu dogurmak uzereyim. semt cok etkili kecioren tarafinda 350 ye bile varken yildiz oran civarinda 1000 1200 tl ye cikiyor. iki cocuk olunca heralde maasimi isticek benden bakici..
ben eryamanda oturuyorum 8.30 dan 15.00 e kadar 1,5 yaşındaki kızıma komşum bakacak.... bir günümde yarım gün olacak....sizce ne kadar ücret vermeliyim?
Kızlar bebeğim 1 yaşında çalışmaya başlıcam ama annem bakıcak ama bakıcıyla beraber düşünüyorum,annem dışarı çıktğında bebekle ilgilenicek annem varkende ev işlerine v.s.yardım edicek,yani öyle istiyorum bu şartlarda çalışabilecek birini bulabilirmiyim acaba,balgattayız,ilgilenen olursa özele mesaj atsın olur muu
merhabalar sorularınızı görünce yazmadan geçemedim ben ikizlerime ankarada bi danışmanlık şirketinden yardımcı bayan aldım çok çok çok memnunum insanlar ne istediğinizi biliyor ve kriterlerinize en uygun elemanı veriyorlar benimki sadece bi tavsiye adresini telefonunu yazıyorum bi görüşün derim hemde türkiye geneline hizmet veriyolar
Hazal Grup İnsan Kaynakları 312 222 92 32 sormak istediğiniz bişey olursa özel mesaj atabilirsiniz...