Ankara’da Ayrıntılı Ultrason

Yazankalem

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2018
2.879
5.790
158
33
Kızlarr merhaba ❤️
Henüz çok erken ama ayrıntılı ultrason derdine düştüm .
Ankara’da yaşıyorum . Radyologlar da bakıyormuş ama içime sinmiyor perinatolog istiyorum onların da fiyatı uçmuş gitmiş . Fiyatı orta halli sıra bulabileceğim ve iyi bir perinatolog arıyorum memnun kalanlar ve ben bilenlerden tavsiye istiyorum 💕 fiyat bilgisi olan varsa onları da alalım 😂

Tıp fakültesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Ben öyle yaptırmıştım . Bakan doktorda Cerrahpaşa perinatoloji bölümünde profesördü. Hiç Ücret ödemedim

Tıp fakültesinde ücretsiz yaptırabilirsiniz. Ben öyle yaptırmıştım . Bakan doktorda Cerrahpaşa perinatoloji bölümünde profesördü. Hiç Ücret ödemedim
Teşekkürler canım . Doktorun adı soyadı neydi ? Bakayım alınıyorsa özellikle iyi doktordan randevu almak isterim seçme hakkım varsa tabi .

Teşekkürler canım . Doktorun adı soyadı neydi ? Bakayım alınıyorsa özellikle iyi doktordan randevu almak isterim seçme hakkım varsa tabi .

Cerrahpaşa’ya gidebilir misin? Ben istanbula gittim. Doktorum orada. Ankara için fakülteden hocalardan randevu alabilirsin. Ben fikir olması açısından yazmıştım .

Kızlarr merhaba ❤
Henüz çok erken ama ayrıntılı ultrason derdine düştüm .
Ankara’da yaşıyorum . Radyologlar da bakıyormuş ama içime sinmiyor perinatolog istiyorum onların da fiyatı uçmuş gitmiş . Fiyatı orta halli sıra bulabileceğim ve iyi bir perinatolog arıyorum memnun kalanlar ve ben bilenlerden tavsiye istiyorum 💕 fiyat bilgisi olan varsa onları da alalım 😂

Araştırırsanız ali ipek çok meşhurdur ama radyolog galiba ismini yazın hemen çıkar şimdi servet ünsalda ben 380 tl yaptırmıştım memnun kaldım doktorlar hemen biliyor ali ipek ismini

Araştırırsanız ali ipek çok meşhurdur ama radyolog galiba ismini yazın hemen çıkar şimdi servet ünsalda ben 380 tl yaptırmıştım memnun kaldım doktorlar hemen biliyor ali ipek ismini
Çok duydum adını her giden memnun kalmış evet radyolog . Doktoruma da danışacağım bakalım ne diyecek

Kızlar bu araştırdığım doktorları arayıp fiyat aldım . Başka öneri fiyat bilgisi olan yazabilir faydalanalım 😊

Eklentiler

• CA9C1309-2397-47A1-9DB2-FE999BDEC704.webp
    CA9C1309-2397-47A1-9DB2-FE999BDEC704.webp
    14 KB · Görüntüleme: 32
Back
X