Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çankaya civarında yer biliyor musunuz? Ben Ankaraya yeni taşındım. Çok fazla bir yer bilmiyorum ama Gaziosmanpaşa, Küçükesat, Çankaya civarı bir yer tavsiye edebilir misiniz?
tunalıda monado akupunktur var bende oraya gidiyorum :)
tunalıda monado akupunktur var bende oraya gidiyorum :)
Benim annem de bundan 10 sene önce ilk moda olduğu zamanlarda gitmişti ve gerçekten 15 kilo verdi 3,4 ayda.Ama koruma programına gitmemişti sonra yıllar için de geri aldı fazlasıyla.Ben de şimdi gitmek istiyorum ama tunalı hilmi tarafları uzak kalıyor,kızılayda bildiğiniz temiz bir yer var mı.Bir de fiyatları ne kadar ortalama,kulağa iğne takınca acı,sızı filan hissediliyor mu ben iğneden çok korkan bir insanım çünkü.Nil akapunktura baktım sitesinde fiyatı 200 tlydi ama 5 seanslık fiyatı,peşin alıyorlarmış.Seans başı 40 tlye geliyor,öğrenciyim ama hadi onu da gözden çıkarttım.Yine de uzak kalıyor tunalı tarafları.Kızılayda bilen varsa lütfen paylaşsın ya da özelden msj atsın
arkadaşlar akupunktur tıp fakultesi hastanelerinde de mi parayla yapılıor ssk karşılamıyor anladığım kadarıyla bilgisi olan arkadaşlar var mı