Ankara'da akapunktur

nmh

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
129
0
51
arkadaslar ankarada akapunktur için nereyi önerirsiniz?

çankaya civarında yer biliyor musunuz? Ben Ankaraya yeni taşındım. Çok fazla bir yer bilmiyorum ama Gaziosmanpaşa, Küçükesat, Çankaya civarı bir yer tavsiye edebilir misiniz?

keçiören-aydınlıkevler civarında var mı arkadaşlar bildiğiniz bi yer..uygun fiyatla

beştepede fatih üniversitesi hastanesinde seans 50 tl, en az 10 seans sürüyor.

Arkadaslar yillar once Ankara`da tesadufen akapunktura gittim. Benim hic boyle seylere inancim yoktu, hep para tuzagi olarak dusunurdum.
Buyuk bir rahatsizlik geciriyordum ama tip bu konuda yillardir bana yardimci olamiyordu. Asiri derecede zayifliyordum, cok yemek yememe ragmen cok zayiflamistim.
belimden sivi bile aldilar, her turlu kontrolu yaptilar hic bir neden bulamadilar.
Artik 42 kiloya dusmustum ve yuruyemiyordum, tum organlarim agriyordu.
Tesadufen bir arkadasimin tanidigi benim saglik problemimle ilgilenebilecegini soyledi. Daha once o da hic karsilasmamis boyle bir durumla. benim hic umudum olmadigi icin reddettim, ama benden hicbir ucret talep etmedi, hastaligin sebebini bulana kadar.
Kabul ettim ve seanslara basladik, sanirim 3 ya da 4. seansda benim ekmege karsi alerjim oldugunu soylediginde cok guldum :) Aslinda ekmekte ve bir cok urunde bulunan glutene karsi alerjim varmis.
Beni bir hastaneye yonlendirip tahlil ve bir kac biyopsi testi yaptirmami istedi...
Inanamadim, gercekten ekmege karsi alerjim varmis... Colyak denilen bir alerji... O yillarda pek duyulmus bir hastalik degildi...
Sonuc olarak simdi cok saglikliyim, doktorlarin bu alerjiden kurtulamazsin dediginde bile artik guluyordum, cunku ben bu alerjiyi kontrol altina alip, yasaklanan tum besinleri de yiyebiliyorum...
Tunali Hilmideydi o zamanlar yeri, Aura Akapunktur, Dr. Yuksel bey

Umarim hala oradadir, yurt disinda oldugum icin su anda tam kesin olarak nerede olabilecegini kesin bilmiyorum,
Allah herkese acil sifalar versin...

Benim annem de bundan 10 sene önce ilk moda olduğu zamanlarda gitmişti ve gerçekten 15 kilo verdi 3,4 ayda.Ama koruma programına gitmemişti sonra yıllar için de geri aldı fazlasıyla.Ben de şimdi gitmek istiyorum ama tunalı hilmi tarafları uzak kalıyor,kızılayda bildiğiniz temiz bir yer var mı.Bir de fiyatları ne kadar ortalama,kulağa iğne takınca acı,sızı filan hissediliyor mu ben iğneden çok korkan bir insanım çünkü.Nil akapunktura baktım sitesinde fiyatı 200 tlydi ama 5 seanslık fiyatı,peşin alıyorlarmış.Seans başı 40 tlye geliyor,öğrenciyim ama hadi onu da gözden çıkarttım.Yine de uzak kalıyor tunalı tarafları.Kızılayda bilen varsa lütfen paylaşsın ya da özelden msj atsın

arkadaşlar akupunktur tıp fakultesi hastanelerinde de mi parayla yapılıor ssk karşılamıyor anladığım kadarıyla bilgisi olan arkadaşlar var mı

Benim annem de bundan 10 sene önce ilk moda olduğu zamanlarda gitmişti ve gerçekten 15 kilo verdi 3,4 ayda.Ama koruma programına gitmemişti sonra yıllar için de geri aldı fazlasıyla.Ben de şimdi gitmek istiyorum ama tunalı hilmi tarafları uzak kalıyor,kızılayda bildiğiniz temiz bir yer var mı.Bir de fiyatları ne kadar ortalama,kulağa iğne takınca acı,sızı filan hissediliyor mu ben iğneden çok korkan bir insanım çünkü.Nil akapunktura baktım sitesinde fiyatı 200 tlydi ama 5 seanslık fiyatı,peşin alıyorlarmış.Seans başı 40 tlye geliyor,öğrenciyim ama hadi onu da gözden çıkarttım.Yine de uzak kalıyor tunalı tarafları.Kızılayda bilen varsa lütfen paylaşsın ya da özelden msj atsın

Ben şu an akapuntur yaptırıyorum (Bursadayım) . Bende senin gibi iğneler canımı acıtır mı diye korkuyordum. Hiç hissetmedim bile kulağıma nasıl taktığını. Acı, ağrı olmuyor. Şu an da herhangi bir rahatsızlık vermiyor.

Bu arada 5 seansı 200 TL ye iyiymiş fiyatı. Ben daha pahalıya gidiyorum burda.

arkadaşlar akupunktur tıp fakultesi hastanelerinde de mi parayla yapılıor ssk karşılamıyor anladığım kadarıyla bilgisi olan arkadaşlar var mı

canım ablam gidiyo ankara da ankara üniversitesininkine her seansına 22 lira ödüyor ssk farkı olarak.

Bende akupunktura başladım çok heyecanlıyım inş. herşey yolunda gider dün taktılar iğnelerimi ama 2 tanesi düştü bir sorun olurmu acaba ?iştahımda azalma oldu hiç bişey yemeden günü geçirebilirim gibi sanki :)

Bu akupunktur olayı hakikaten enteresan bişey.Ben hiç yaptırmadım ama yaptıran (uzmanına tabi) herkes memnun.National'da köpeklere fısıldayan adam diye bir program var,favori programlarımdandır,bazen çok gergin ya da korku duyan köpeklere bile akupunktur yaptırıyor ve işe yarıyor.

X