• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara'da adres yardımı?

yandex ten baskasina guvenme ankarada en gunceli o.
şimdi baktımda mesela akay hastanesini haritamap farklı yerde yandex farklı yerde göstermiş..haritamap sokak isimleriyle daha detaylı gösteriyor sanki..yada yandexi kullanmayı beceremedim

Yok kurtuluşta inip cok yürür. Dikimevinde insjn. Ama siz karıştıyorsunuz. Ankara tip ve ankara hastanesi farklı. Hacettepe ankara tipin yakınında. Ancak ankara hastanesi dikimevi durağının azıcık aşağısında kalıyor. Birine sormasi lazim bulması için.
Ankara eğitim ve araştırma diye geçiyormuş

Havettepe ankara tipin yakınında değil miydi yahu? Ben mi yanlış biliyorum. Muhakkak oralarda olması lazim. Dikimevinden inip yukarı çıkması gerekmiyor mu? Mamak tarafına doğru yani.
Biri dikimevi biri hamamönü yönünde yakin sayilir ama dipdibe degiller. Ankata tip dememis ama Ankara Hastanesi demid.

Yok kurtuluşta inip cok yürür. Dikimevinde insjn. Ama siz karıştıyorsunuz. Ankara tip ve ankara hastanesi farklı. Hacettepe ankara tipin yakınında. Ancak ankara hastanesi dikimevi durağının azıcık aşağısında kalıyor. Birine sormasi lazim bulması için.
Aa tamam şimdi hastanenin yapısı aklima geldi. Ben ankara tipla karistirdim. O bölgede hastaneler yoğunlukta ya.

Merhaba canım sana bi tavsiye vermek istiyorum.Ablam Gürcan Aslan a burun estetik ameliyatı oldu ve facia ile sonuçlandı.olmadı bu burun torpuleyelim dedi kızın burnu daha beter oldu kemersiz burnu varken kemerli oldu.adam plastik cerrahide çok iyi ben bu doktora kalcamdan ameliyat oldum.bide dudagima dolgu yaptırdım çok memnun kaldım.ama burun konusunda çok uzman değil bilgin olsun.

Ankara eğitim ve araştırma diye geçiyormuş
dikimevi metrosunda inin. anlatırken çok karışık geliyor olabilir ama dikimevinden ankara araştırma hastanesine yürümeniz 10 dakika bile sürmez. çok yakın.kime sorsanız gösterirler. aynı şekilde ankara araştırma ile hacettepe de birbirine çok yakın. iki hastaneyle aynı gün içerisinde görüşebilirsiniz.

bence siz kızılaya gıden ankaraya bının orda sorun daha kolay olur hepsi basit yerler...

Merhaba canım sana bi tavsiye vermek istiyorum.Ablam Gürcan Aslan a burun estetik ameliyatı oldu ve facia ile sonuçlandı.olmadı bu burun torpuleyelim dedi kızın burnu daha beter oldu kemersiz burnu varken kemerli oldu.adam plastik cerrahide çok iyi ben bu doktora kalcamdan ameliyat oldum.bide dudagima dolgu yaptırdım çok memnun kaldım.ama burun konusunda çok uzman değil bilgin olsun.
şaşırdım gerçekten..daha çok burun ameliyatlarında başarılı sanıyordum..Yani kendisi hatalı olduğunu kabul ettimi?

Back
X