bir aksilik çıkmaz ise geleceğim.
büyük ihtimal arkadaşımla geleceğim.
uzun zamandır istiyorum buluşmalara katılmayı.
ama hava şartları buna imkan vermedi.
şimdi havalar iyi umarım buluşmaya katılırım.
BU SENE ÇIKARACAĞIZ ACISINI ŞEKERCİM :1hug:a.s.yaşasın yaşasın geçen sene doğru düzgün kutlamadı kimsehihoyyyta.s.:1hug: bu sene hepiniz beni öpceksinizdelikafadulden
taze geline benden selam soyleyin : ) olmaz mi ?:jeyyar:
maalesef o tarihte ankara da değilim....
sizlerle buluşmayı çok isterdim...
Krokileri koydum,bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileyerimsenibena.s:1hug:a.s.
çok güzel ya ne güzel dostluklar kurmuşsunuz ki sanaldan gerçeğe taşıyorsunuz ankaralı olarak gurur duydum
CANIM ETİMESGUT İÇİNDEN SİNCAN DOLMUŞLARI GEÇİYOR YA, ONALARA BİN AŞTİ DEN SONRAKİ KAVŞAK ÖĞRETMEN EVİ ORADA İN[B]ben Etimesgut ta oturuyorum cnm.
gelmeyi isterim,ama kesin değil.[/B]
Krokileri koydum,bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemileyerimsenibena.s:1hug:a.s.
CANIM ETİMESGUT İÇİNDEN SİNCAN DOLMUŞLARI GEÇİYOR YA, ONALARA BİN AŞTİ DEN SONRAKİ KAVŞAK ÖĞRETMEN EVİ ORADA İN
YANİ TATLIM SENİN İÇİN ÇOK BASİT OLACAKyerimseniben
ABLACIM HİÇ KROKİ YOKKİ:sm_confused: NASIL BULSUN ARKADAŞLAR İNSAN ŞURAYA AYRINTILI BİR KROKİ YAPIŞTIRIRDI DİMİ AMA:roflol::roflol:
annemide getiriyim bakalım keyfi gelmek istiycek mi
Kalişim inşallah geleceğim,gelmeme gibi de bi lüksüm yok,şekerim bana görevlerin en ağırını yüklemişsinyerimseniben.Taze gelinle gel demişsin,hemde pazar gününe ayarlamışsın.a.s.:1hug:
Stresli günlerden sonra buluşma iyi gelecek bana.yerimseniben
Görüşmek üzere hoşcakalın.
bende gelmek istiyom oğluşumla gelirim inşallah
CANIM ETİMESGUT İÇİNDEN SİNCAN DOLMUŞLARI GEÇİYOR YA, ONALARA BİN AŞTİ DEN SONRAKİ KAVŞAK ÖĞRETMEN EVİ ORADA İN
YANİ TATLIM SENİN İÇİN ÇOK BASİT OLACAKyerimseniben
ABLACIM HİÇ KROKİ YOKKİ:sm_confused: NASIL BULSUN ARKADAŞLAR İNSAN ŞURAYA AYRINTILI BİR KROKİ YAPIŞTIRIRDI DİMİ AMA:roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?