Merhaba yükselen kolejine ortaokulda kayıt yaptırdık. Kızım ilk okulda başka bir okulda okudu. Her yıl daha iyi olur mu diye ümit ederek, kayıp 4 yıl malesef. Burada ki komşum ikiz çocuklarını yükselene gönderiyordu. Onların tavsiyesiyle görüşmeye gittik ve okul müdürü Cemile hanımın ağırlığı tavrı üslubu ve bize verdiği güvenle kayıt olmaya verdik. Hala aynı müdire hanım ile devam ediyoruz. Okul kayıt kabul sınavı ile öğrenci alıyor. Yapay bir sınav değil, gerçek başarıyı ölçüyorlar. Akademik başarı öncelikli ancak ben ''Güvenli olan diyorum.'' Okulumuz için mümkünse üniversite'de devam edelim.
Ne konuda olursa olsun istediğiniz idareci ve öğretmene istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz. Hiç birşey unutulmuyor. Kulak arkası edilmiyor. Yemek okulun kendi yemek firması tarafından üretiliyor. Öğrencilere yönelik üretim yapılması için açılmış bir firma bu bana güven veriyor. Laik,Atatürkçü bu okul vatanını milletini seven özgüveni yüksek nesiller yetiştirmeyi hedeflemiş bir okul. Tüm milli bayramlar büyük bir çoşku ile kutlanıyor.