Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba,
Ben de yüksek ihtisasta safra kesesi ameliyatı olmuştum. Genel cerrahiden ameliyat günü aldım, ameliyatıma Prof.dr. Musa akoğlu girdi, ekstra ücret alınmadı. direk hocaların kendisinden randevu alınınca ekstra ödeme çıkıyor mu bilemedim. Acil şifalar dilerim.
Merhaba,
Ben de yüksek ihtisasta safra kesesi ameliyatı olmuştum. Genel cerrahiden ameliyat günü aldım, ameliyatıma Prof.dr. Musa akoğlu girdi, ekstra ücret alınmadı. direk hocaların kendisinden randevu alınınca ekstra ödeme çıkıyor mu bilemedim. Acil şifalar dilerim.
Merhaba,