• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara yuksek ihtisas hastanesi

Hastane hakkında bi bilgim yok ama annenize acil şifalar diliyorum ameliyatı çok iyi geçer ve en kısa sürede sağlığına kavuşur umarım. :dua:

Merhaba,
Ben de yüksek ihtisasta safra kesesi ameliyatı olmuştum. Genel cerrahiden ameliyat günü aldım, ameliyatıma Prof.dr. Musa akoğlu girdi, ekstra ücret alınmadı. direk hocaların kendisinden randevu alınınca ekstra ödeme çıkıyor mu bilemedim. Acil şifalar dilerim.

Merhaba,
Ben de yüksek ihtisasta safra kesesi ameliyatı olmuştum. Genel cerrahiden ameliyat günü aldım, ameliyatıma Prof.dr. Musa akoğlu girdi, ekstra ücret alınmadı. direk hocaların kendisinden randevu alınınca ekstra ödeme çıkıyor mu bilemedim. Acil şifalar dilerim.
Merhaba,
Cok tesekkur ederim sagolun sizin muayene oldugunuz doktor girmedimi ameliyatiniza

kusura bakmayın yeni gördüm mesajınızı:( ben 2 hafta acilde yapmıştım hemen her doktora muayene oldum. nöbet kimdeyse o ilgileniyordu.

Back