Kına Gecesi Ankara yada izmirde bindallısını satan veya kiralayacak kişiler arıyorum acil yardım

ason0828

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2012
7
0
36
Ankara
EYLÜL ayında düğünüm var ve bindallı fiyatlarına baktığımda çok pahalı acaba kiralayacaka yada satacak hanımlar varsa ulaşabilirlermi...

EYLÜL ayında düğünüm var ve bindallı fiyatlarına baktığımda çok pahalı acaba kiralayacaka yada satacak hanımlar varsa ulaşabilirlermi...

Tatlım öncelikle hayırlı olsun.senin almak istediğin Fiyat aralığını bilmiyorum ama ankarada çıkrıkçılar yokuşunda 80 tl den başlıyo bindallılar.

Tatlım öncelikle hayırlı olsun.senin almak istediğin Fiyat aralığını bilmiyorum ama ankarada çıkrıkçılar yokuşunda 80 tl den başlıyo bindallılar.

Kiralamayı düşünüyorum ben cnm. Sen ulaşmışsın zaten bana..

Kiralamayı düşünüyorum ben cnm. Sen ulaşmışsın zaten bana..

kiralama yada satış fiyatı kadar düşünüyorsunuz ve nasıl ulaşabilirim memleket nereydi nur hanım bedein ölçüm 38 olma durumu varmıdır acaba ilginiz için teşekkürler birde ayrıntılı fotoğraf alabilirmiyim mümkünse eğer....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…