• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?

Ankara ve İstanbul da rahim filmi hsg çektireceğim yer önerisi olan var mı? Ve ücreti ne kadar?
Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun

Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlendiriliyorsun
Tedaviyi başka yerde oluyorum Etlik şehir hastanesi sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi. Bilkent te durum nasıl?

Ben Bilkent şehir hastanesinde çektirdim ücretsiz adetin 1.günü geliyorsun adet bitimine gün veriyor ama ha deyince olmuyor ondan önce vermen gereken kan tahlilleri vs oluyor inferlite bölümünden yönlend
Tedaviyi başka yerde oluyorum Etlik şehir hastanesi sadece kendi hastamıza çekiyoruz dedi. Bilkent te durum nasıl?
bence burada bu şekilde kendi hastalarına çekiyorlar en baştan tüm herşeyini yaptıracak zamanın yok mu

Back
X