• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Vajinismus Tedavisi - Op.Dr.Didem Kurban

greenz11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2019
42
15
6
28
Merhaba, bir süredir vajinismus belasıyla mücadele ediyordum. İlişkim cidden kötüye gidiyordu. Ankara vajinismus tedavisi konusunda hizmet sunan doktorları araştırdım, forumda yazdıklarınızı okudum ve Op.Dr.Didem Kurban'a karar kaldım. Kendisinin bu konuda gerçekten uzman olduğu, dünyanın farklı yerlerinde eğitimler verdiğini gördüm. Ankara'da vajinismus tedavisi konusunda seve seve gidebilirsiniz Didem hanıma. Çok güleç ve sıcak kanlı biri. Süreç göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor :)

Siz hangi doktorlardan tedavi oldunuz?

Benim ağrılı ilişki problemim vardı. Jinekologlar arasında da sadece vajinismus ve ağrılı ilişki konularında uzmanlaşmış doktorlar yardımcı olabiliyorlar.Ankara da Didem Kurban ın muayenehanesine gittiğimde ağrının nedeninin vulvar vestibulit sendromu olduğunu öğrendim. 3 günlük bir tedavi ardından şu an ağrı, yanma bulguları yok denecek kadar az. Tedavi için korkulacak bir durum yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye etmek isterim.

Ben de Ankara'da Reyyan hanım'ı tavsiye ederim çok memnun kaldım vajinismus uçtu gitti 🤗

Benim ağrılı ilişki problemim vardı. Jinekologlar arasında da sadece vajinismus ve ağrılı ilişki konularında uzmanlaşmış doktorlar yardımcı olabiliyorlar.Ankara da Didem Kurban ın muayenehanesine gittiğimde ağrının nedeninin vulvar vestibulit sendromu olduğunu öğrendim. 3 günlük bir tedavi ardından şu an ağrı, yanma bulguları yok denecek kadar az. Tedavi için korkulacak bir durum yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye etmek isterim.
Nasıl bir tedavi uygulanıyor acaba ?

Didem KURBAN hocayla tanışmak en büyük şansım oldu.
5 yıllık evliyim. Bu süre içerisinde eşimle birlikte olamadık. Hep bugün olur , yarın olur diye erteledik ama başaramadık. Bu kendi kendimize çözeceğimiz bir problem değil. Öyle olsa bu kadar zaman kaybetmezdim. Didem hocamla çok kısa bir sürede tedavimi tamamladım. ve vajinismusu yendim. Tedavi sürecini parmak egzersizi olmadan çok rahat tamamladım. Zaten tedaviye başladığınız anda asla acı ve ağrı olmadığını, onları aslında bizim beynimizde yarattığımız korkuların olduğunu göreceksiniz. Eğer siz de bu problemi yaşıyorsanız Lütfen Didem KURBAN hocama ulaşın, ona ve kendinize inanın. Bu problemin asla çözümsüz olduğunu düşünmeyin. Yeter ki kendinizi Didem Hocamın ellerine bırakır, gerisi kendiliğinden gelecektir..

Back
X