Ankara Ufuk üniversitesi meme büyütme olan var mı?

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
34
Merhaba arkadaşlar. Pazartesi günü Ankara Ufuk üniversitesi hastanesinde meme büyütme ameliyatına gireceğim. Bu hastanede ameliyat geçirmiş olan var mı aranızda? Diren takılıyormuş. Çok acıtan bir şey mi ?daha önce sezaryen oldum hemen hemen anı acılar mı yoksa bu çok çok farklı bir şey mi? Çok korkuyorum 😢😢😢😢

Gerçi ameliyatı bugün oldunuz sanırım ama korkulacak hiçbirşey yok, direni kola serum vermek için takılan gibi düşünün, acıtan birşey değil yani.. Sezeryan olmadığım için farkı bilmiyorum maalesef... Ameliyat, kas altı ya da kas üstü olmanıza göre farklı ağrılar yapar diye biliyorum.. Kas altında ağrı daha fazla diyorlar ama ben de kas altı oldum herhalde ağrı eşiğim yüksek olduğu için aman aman bir ağrı çekmemiştim.. Umarım ameliyatınız iyi geçmiştir... Sonucu paylaşmanızı bekliyor, geçmiş olsun diyorum...

Gerçi ameliyatı bugün oldunuz sanırım ama korkulacak hiçbirşey yok, direni kola serum vermek için takılan gibi düşünün, acıtan birşey değil yani.. Sezeryan olmadığım için farkı bilmiyorum maalesef... Ameliyat, kas altı ya da kas üstü olmanıza göre farklı ağrılar yapar diye biliyorum.. Kas altında ağrı daha fazla diyorlar ama ben de kas altı oldum herhalde ağrı eşiğim yüksek olduğu için aman aman bir ağrı çekmemiştim.. Umarım ameliyatınız iyi geçmiştir... Sonucu paylaşmanızı bekliyor, geçmiş olsun diyorum...
Merhaba. Evet sabah oldum ama göğüslerim hiç olmadığı için şu an çok gergin patlayacak gibi hissediyorum ve çok korkuyorum. Ayrıca ağrım da var ağrı kesici bende etki etmedi. Devam ediyorum acı çekmeye. Kaç güne acılarım geçer? Kas altı oldum.

Merhabalar ankarada olduğunuz sanırım ameliyatı öncelikle geçmiş olsun bende ankarada yada balikesirde olmayı düşünüyorum fiyat hakkında doktor hakkında bilgi alabilir miyim acabaa 😊

Benim için ankara daha uygun olacak sanırım annemler orada okul tatilinde yaptırmak istiyorum ameliyat için ne kadar sonraya randevu veriyorlar acaba siz memnun kaldınız mı açıkçası korkuyorum ama artık kesin karar verdim uzun zamandır aklımda artık bu tene inşallah olmak istiyorum

Benim için ankara daha uygun olacak sanırım annemler orada okul tatilinde yaptırmak istiyorum ameliyat için ne kadar sonraya randevu veriyorlar acaba siz memnun kaldınız mı açıkçası korkuyorum ama artık kesin karar verdim uzun zamandır aklımda artık bu tene inşallah olmak istiyorum
ameliyat tarihini doktorumla beraber kararlaştırdık. O uygun olduğu günleri söyledi bende hangisini istersem onu seçtim. Hastaneye giderek değil ben telefonu olduğu için cepten iletişime geçtim ve öyle kararlaştırdık muayenemi ve kan testlerimi yapmak için ameliyattan 3 gün önce gittim. Aynı gün öğleden sonra anestezi doktoruyla görüştüm (sabah kan verirken randevu almıştım). Telefonla kararlaştırdığımız gün de ameliyat için sabah giderek yatış yaptım. Bende süreç farklı işledi biraz

Canim ben de o sekilde yapmak istiyorum. Fiyat ne gorustun su ana kadar?

Fiyat olarak ne kadara yaptırdınız?

X