- 21 Aralık 2022
- 38
- 8
- 1
- 30
- Konu Sahibi beyazmelek71
Ankara da önerebileceginiz tüp bebek doktoru var mı acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ilk denemede ikizleeim oldu . 8 aylik ellerinden öperYorumunuz için teşekkür ederim İlk kez duydum bu ismi araştıracagim inşallah
Maşallah darısı isteyen herkese nasip olsun inşallahIlk denemede ikizleeim oldu . 8 aylik ellerinden öper
Teşekkürler araştıracagim inşallahProf Dr Sevtap Hamdemir var bir akrabamız ilk denemede çocuk sahibi oldu
Hakkınızda hayırlısı olsunTeşekkürler araştıracagim inşallah
Prof Seyit Temel Ceyhan Gatada görevli hemde özel yeri var, pkoluyum şuan önce rabbim sonra onun sayesınde yıllar sonra hamileyim. Halada beni takip ediyohast
Tebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Doktor özel kliniğinde mi ilgileniyor yoksa hastanede mi ücret olarak nasıl acabaProf Seyit Temel Ceyhan Gatada görevli hemde özel yeri var, pkoluyum şuan önce rabbim sonra onun sayesınde yıllar sonra hamileyim. Halada beni takip ediyor
Gata devlete bağlı, ama özel yeride var ben özele gittim fiyatı orta işlemi gen art diye bir klinikte yapıyorTebrik ederim Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Doktor özel kliniğinde mi ilgileniyor yoksa hastanede mi ücret olarak nasıl acaba
Kac yasinda hamile kaldiniz o doktor daProf Dr Sevtap Hamdemir var bir akrabamız ilk denemede çocuk sahibi oldu
Prof dr göğşen mehmet önalani tavsiye ederim. Paranızı sağda solda çarçur etmeyin. Zaten ozellikle hanımlar için cok yıpratıcı bir süreç doktorun mizacı bilgisi titiz çalışması kesinlikle görüşmeden karar vermeyin. Ankara piyasasasina gore fiyatları cook uygun. Ozellikle buyuk hastanelerde yaptırmak daha iyi herhangi bir sorun çıktığında hastaneye yatis baska bolum tedavisi gerektiğinde ortada kalmak oradan oraya gitmek zor ve riskli oluyorYorumunuz için teşekkür ederim İlk kez duydum bu ismi araştıracagim inşallah
Merabalar yazının üzerinden bayağı geçmiş ama bisey sormak istiyorum benmde tek yumurtalığın var ve çikolata kıstım var smh çok düşük 0.24 siz çikolata kıstınız varken mi tup bebek yaptınız ve kaç yumurta toplandiIlk denemede ikizleeim oldu . 8 aylik ellerinden öper