Ankara tüp bebek merkezi öneriniz var mı?

papatyamm198

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2021
173
188
53
27
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz Infertilite sebebiyle çocuğum olmuyor. Tüp bebeğe başlama kararı aldık. Ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?

Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz Infertilite sebebiyle çocuğum olmuyor. Tüp bebeğe başlama kararı aldık. Ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Bende 1 yıldır evliyim tıp bebeğe baslicaz ankarada bahçeci bide serdar oral var Zahide kcuuk bunlar iyi dediler sen buldun mu doktor

Ankarada kesinlikle başkent hastanesinde göğşen önalan hoca ile görüşmeden karar vermeyin çok deneyimli iyi bir hoca

Doçent doktor Buğra Coşkun, tabi beraberinde ikiz kardeşi Doçent Bora hocam. BB Klinik… Tanımalısınız derim bşka söz demem

Novaart tüp bebek merkezi var kesinlikle öneririm Mehmet erdem hoca bilgili bir doktor profesör ilgili

A life da kimden bahsediyorsunuz acaba isim verebilirmisiniz ?
Eşim tedavi görüyor ama kadın doğumculardan da çok memnun kalıyor gidenler, hatta bu ay gidince bende muayne olucam ne olur ne olmaz diye, tüp bebek bölümüyle iletişime geçerseniz yönlendirirler ama sevtap hoca yada osman hoca ilgileniyor süreçle.

T Teşekkür ederim saolun bi bakayım araştırayım. Rabbim sizede şifa versin en kısa zamanda hayırlı haber almanızı nasip etsin inşallah

Yeni gördüm postu. Kubilay vijdan hocayıda bi araştır istersen yanı sıra tüp bebek merkezleri dernek başkanı

Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin ben de Hakan yaralıya başladım insallah pozitifi görmek sağlıkla doğurmak nasip olsun bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…