- 17 Ekim 2021
- 173
- 188
- 53
- 27
- Konu Sahibi papatyamm198
Merhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz Infertilite sebebiyle çocuğum olmuyor. Tüp bebeğe başlama kararı aldık. Ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 yıldır evliyim tıp bebeğe baslicaz ankarada bahçeci bide serdar oral var Zahide kcuuk bunlar iyi dediler sen buldun mu doktorMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz Infertilite sebebiyle çocuğum olmuyor. Tüp bebeğe başlama kararı aldık. Ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Bununda duydum memnun olan var olmayan var kararsız kaldimankara başkent hastanesinde göğşen hocayı tavsiye ederim
Ankarada kesinlikle başkent hastanesinde göğşen önalan hoca ile görüşmeden karar vermeyin çok deneyimli iyi bir hocaMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz Infertilite sebebiyle çocuğum olmuyor. Tüp bebeğe başlama kararı aldık. Ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Novaart tüp bebek merkezi var kesinlikle öneririm Mehmet erdem hoca bilgili bir doktor profesör ilgiliMerhaba arkadaşlar 4 yıllık evliyim ve sebepsiz Infertilite sebebiyle çocuğum olmuyor. Tüp bebeğe başlama kararı aldık. Ankara da önerebileceğiniz tüp bebek merkezi var mı?
Biz İstanbuldan Ankaraya geliyoruz ayağınızın dibinde kaçırmayın hiç A Life a gidin.
Eşim tedavi görüyor ama kadın doğumculardan da çok memnun kalıyor gidenler, hatta bu ay gidince bende muayne olucam ne olur ne olmaz diye, tüp bebek bölümüyle iletişime geçerseniz yönlendirirler ama sevtap hoca yada osman hoca ilgileniyor süreçle.A life da kimden bahsediyorsunuz acaba isim verebilirmisiniz ?
Teşekkür ederim saolun bi bakayım araştırayım. Rabbim sizede şifa versin en kısa zamanda hayırlı haber almanızı nasip etsin inşallahEşim tedavi görüyor ama kadın doğumculardan da çok memnun kalıyor gidenler, hatta bu ay gidince bende muayne olucam ne olur ne olmaz diye, tüp bebek bölümüyle iletişime geçerseniz yönlendirirler ama sevtap hoca yada osman hoca ilgileniyor süreçle.
Teşekkür ederimYeni gördüm postu. Kubilay vijdan hocayıda bi araştır istersen yanı sıra tüp bebek merkezleri dernek başkanı
Yeni gördüm cnm aygul hocaya gittim çok şükür negatiflerden sonra onda pozitif gördümHakan yaralı ve Aygül demirol hakkında bilgisi olan var mı ?
Bahçeci tüp bebek hastanesinde tedaviye başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim 4 yıl sonra kendiliğinden geldi mucizem teşekkür ederim yine deYeni gördüm cnm aygul hocaya gittim çok şükür negatiflerden sonra onda pozitif gördüm
Yaaa cokkk sevindim masalla sağlıkla kucağınıza alın insallahBahçeci tüp bebek hastanesinde tedaviye başlayacaktım ama hamile olduğumu öğrendim 4 yıl sonra kendiliğinden geldi mucizem teşekkür ederim yine de
Çok teşekkür ederim inşallahYaaa cokkk sevindim masalla sağlıkla kucağınıza alın insallah