Merhaba 33 yaşımda 2 senelik evliyim. 1 sene evvel amh değerim 1.5 civarındayken tamamen tesadüf eseri 0.20lere düştüğünü öğrendim. Eşim ve benim için büyük bir şok oldu. Görüştüğümüz hocalar bu dramatik düşüşün gidişatını kestiremeyiz acilen tüp bebek denemelisin dediler. Ankarada güvenilir bir doktor arıyorum çünkü hiç tecrübem ve bilgim yok tüp bebekle alakalı. Bahçeci merkeziyle görüştüm çok pahalıydı ve görüştüğüm hocanın iletişimini hiç beğenmedim. Onu kafadan sildim. Sonra Hulusi Zeyneloğluyla görüştüm. Amh değerimin düşüş sebebini araştırmayı önemseyen tek hoca oydu. Beni açıklamalarıyla rahatlattı, ilgilendi sağolsun. Birçok test istedi düşüş sebebini araştıralım önce dedi. Fakat hocayla ilgili aklıma bir sorun takıldı. Belki özelden sizlere danışabilirim.emin olmadan buradan yazmak istemiyorum. Bir de Centrum merkeziyle görüştüm ama çok kalabalık bir merkez gibiydi. Recai hocayla görüşemedim Deniz hoca ön görüşmeye geldi. Ama merkezle ilgili okuduğum yorumlar beni tatmin etti diyemem. Ayrıca düşüşün sebebini araştırmadan direkt olarak tüp bebek süreciyle ilgilendiler. Kısacası Hulusi hoca ve Centrum arasında kaldım. Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum