• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara TEB Dora Otel'i bilen var mı?

delikli

Guru
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
182
1
316
Merhaba arkadaşlar
Eylül de evleniyorum ve artık nişanlımla bu mekan işini halletmek istiyoruz :) Artık oyalanmak için fazla zamanımız kalmadı zaten ikimiz de çalışıyoruz ayıracak fazla vaktimiz de olmuyor bu işe. Ankara Çayyolu Teb Dora Otel de daha önce düğün yapanlar var mı aranızda ya da düğüne katılmış olanlar? Ben oteli beğendim ama tabii ki sizden alacağım yorumlar ya da farklı mekan tavsiyeleri çok önemli :) Kokteyl yapmak istiyoruz. 350 kişi için 2.5 saatlik kokteyl herşey dahil kişi başı 35 lira dediler uygun mudur sizce çünkü çok masraf olsun istemiyorum aynı zamanda ki bu fiyat bile beni düşündürüyor. Değerli yorumlarınızı acil olarak bekliyorum. Teşekkür ederim herkese şimdiden :16:

Mekanı çok beğendim ve kokteyl yapmaya karar verdik hala mekan arayışında olanlar için önerebilirim. Bugün de nikah günümüzü aldık neyse ki bir sorunla karşılaşmadık :16:

Arkadaşlar merhaba,

Ben de sizler gibi heyecanla düğün mekanı aradım taradım ve TEB DORA OTEL'de karar kıldım ve 2012 ağustos ayında bu lanet otelde düğünümüz oldu. 1 sene önceden mekanla ilgili rezervasyonumuzu yapıp anlaştık. Her şey çok güzel olacaktı. Maalesef ki öyle olmadı. Firma sözlerinin hiç birini tutmadı. Servis kalitesi çok çok kötüydü. Davetlilerimize kaba davranıldı. Su isteyen konuklara "su bitti" gibi saçma sapan açıklamalar yapıldı. Orkestranın sesi çıkmadı bile, Otel olduğu için müziğin belirli bir desibelin altında olması gerekiyormuş. Bu da yetmezmiş gibi düğün videomuzu kaybettiler. Düşünebiliyor musunuz? En özel gününüze dair tek kare anınız yok:( Firmaya maddi manevi tazminat davası açtık. 2015 haziran ayı itibarı ile davayı kazandık.
Bunları uzun uzun yazmamın nedeni bu firmaya güvenip en güzel gününüzü berbat etmeyin. Ben ettim siz etmeyin.

Back