• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Ankara sitelerdeki dükkanlar hakkında bilgisi olan var mı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
arkadaslar ankarada sitelerden oturma gurubu alan var mı? cumartesi sitelere gidip bakacaz. cok büyük oldugu için nereleri gezecegimizi bilmiyoruz. yardımcı olurmusunuz? ben biraz modern ve beyaz renklerdeki koltukları seviyorum

Sitelerin web sitesi var ama pek işe yaramıyor. Tavsiyem öncelikle internette sitelerin haritasını bulup çıktısını alman. Sonra da caddelerin üzerinde gözüne kestirdiğin yerlere girmen. Ana caddesinin uzerindeki magazalar genelde lüks ve pahalı olanlar. Paralelindeki caddelere bakmanı tavsiye ederim, tabi ki maddi durumuna göre. Biz demirhendek caddesi üzerindeki bi yere siparişimizi verdik. Henüz teslim almadıgımız için iyi ya da kötü demem doğru olmaz ama orda gördüğümüz ürünler güzeldi. Genelde modeller aynı zaten. Kalitesi de yakından görünce kendini belli ediyor.
şimdiden kolay gelsin

arkadaslar ankarada sitelerden oturma gurubu alan var mı? cumartesi sitelere gidip bakacaz. cok büyük oldugu için nereleri gezecegimizi bilmiyoruz. yardımcı olurmusunuz? ben biraz modern ve beyaz renklerdeki koltukları seviyorum

canım bız hafta sonu aldık mobılyalarımızı sitelerden.cok fazla magaza var ve aşırı luks mobılyalar oldugu için cok pahalı gercekten.bız bılındık bı markadan aldık guvenılır ve sağlam olsun diye.demırhendek caddesınde.magazalar cok katlı oldugu için cok fazla seceneğin oluyo benden soylemesı.emınım kı aradıklarını bulacaksın hem de fazlasıyla.hayırlı olsun sımdıden.a.s.

canım bende hafta sonu sitelerde idim. ben mobilyalarımı modaş 'tan aldım çok uygun fiyata hemde.yalnız kentia ve HB collention un modellerini de görmelisin.çok güzel modelleri var. ;)

siteler bir çok büyük firmaya mobilya yapmaktadır...casa(gop ta),hıgh end(nene hatunda)...uygun fiyata bulunabileceği gibi tasarımda yapan yerler var canım....modern istiosan casadan vs model beğenip yaptırabilirsin bence..sevgiler..

cok tskler kızlar. bi arkadasımda yatastan almıs. sitesine baktım güzel modeller var. Sitelerde de yerleri varmıs. orayada bakacam.

canım bende hafta sonu sitelerde idim. ben mobilyalarımı modaş 'tan aldım çok uygun fiyata hemde.yalnız kentia ve HB collention un modellerini de görmelisin.çok güzel modelleri var. ;)

Bende HB nin tarzını seviyorum. Sitelere gidince orayada bakacam. Canım sen fiyatlarını biliyormusun?:uhm:

e&m mobilya...ben ordan aldım herşeyimi...
fiyat olarak ortalamanın üstündedir...ama sağlamlığına da şıklığına da garanti veririm...

Biz aralık ayında evi yeniledik, ankaraya gitmiştik sitelere bakmak için, çok model vardı başımız döndü resmen... ve çok kararsız kaldık. Umarım sen bunları yaşamazsın ama stres olduk annemle ben, fiyatta bir fark göremeyince eee biz buraya niye geldik dedik + kargo masrafı vericez diye düşündük.... neyse en son gün artık bunalmıştık... bir mağazaya girdik, adam bana dedi ki abla kaç gündür geziyorsunuz sizin kafanızdaki model ne onu söyle ben sana yardımcı olayım dedi. Bende şöyle taşlı, pullu falan bişiler dedim, renk olarak da acı kahve düşünüyorduk. Adamda biz yapmıyoruz ama bir arkadaşımız var yapan dedi ve bizi arabayla oraya götürdü (yanımızda abim de vardı tabiii). Bir atölyeydi gittiiğimiz yer. Adamın yaptığı mobilyaları gördük, bizim istediğimize yakın şeylerdi, tarif ettik ve inan mağazada 5300 alacağımız takımı hem hayal gücümüzle biraz değiştirerek hemde içimize sinerek yarısına mal ettik... Siparişi de istediğimiz gün teslim ettiler, birde kırlentlere soyadımızı yazdırdık, sana da fikir olsun diye yazıyorum :dance:

misssy Nakliye ücreti ne oldu canım:utangac:
Ne güzel anlatmışsın, güzel güblerde kullanırsınız inşallah...hihoyyyt

siteler konusunda bir bilgim yok ama gecen hafta ankaradaydım oranın sitesinde üretilen modalife markasını inceleme fırsatım oldu fiyatlar çok uygun geldi bir evdede mobilyasını gördüm gayet ii görünüyodu int siteside var modalife.com

misssy yaptırdığın mobilyanın resmini ve kırlantlerin resimlerini de ekleyebilir misin?(lütfen)
istediğimizin aynısı yapılabiliyor mu? yazın düğünüm var o kadar kafam karışıkki.ankaradan mobilya yaptıranlar resimlerinide eklerse çok sevinicem.

Back
X