• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ANKARA SİNCAN LOKMAN HEKIM HASTANESI

Gamgusar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2023
1.852
1.745
53
Merhaba hanimlar sincan lokman hekim.hastanesinde dogum yapan ve doktor onerisi olan var mi ? Suan da doc.dr.yuksel var orada Kadin dogum da en kidemli olarak ona gitmeyi dusunuyorum. Bilgisi ve onerisi olanlar bana yazarsa sevinirim.

Son düzenleme:
Kosarak lokman hekimden uzaklasin... ben sincan koru hastanesinde levent sevinc hocaya gidiyorum asiri ilgili oradan sirf onun icin dogum paketi aldim

Kosarak lokman hekimden uzaklasin... ben sincan koru hastanesinde levent sevinc hocaya gidiyorum asiri ilgili oradan sirf onun icin dogum paketi aldim
Neden boyle dedinjz acaba ogrenebilir miyim kotu bi yer mi

Size su kadar soyleyim korkmayin ama lokman hekim hastanesinde 2 arkadasim dogum esnasinda bebegini kaybetti biri de miyom ameliyatinda öldü ben de aciline gittim iki defa hic memnun kalmadim benim evimin dibi lokman hekim ama arastirmalarim sonucunda koru hastanesinde karar kildim

Size su kadar soyleyim korkmayin ama lokman hekim hastanesinde 2 arkadasim dogum esnasinda bebegini kaybetti biri de miyom ameliyatinda öldü ben de aciline gittim iki defa hic memnun kalmadim benim evimin dibi lokman hekim ama arastirmalarim sonucunda koru hastanesinde karar kildim
Anladim :( cok uzucu Rabbim korusun. Koruda Dogukan doktor var sizce nasil

Genelde sezeryan yaptiriyor diy3 duydum ama ben levent hocadan memnunum cok bugun gittim kontrole yine cok ilgilendi sorularimi hep cevapliyor aydinlatiyor beni
Dogum paketiniz hakkinda nasil bilgi verildi epidural anesteziyi dogum paketi karsilamiyormus bunu biliyor muydunuz ?

Merhaba kızlar memnun musunuz doktorunuzdan ben de şu an araştırma yapıyorum. Koruda gülchin Abdullah ve Kadriye çiçekli de dikkatimi çekti onların hakkında da bir bilginiz var mı 🥰

Merhaba kızlar memnun musunuz doktorunuzdan ben de şu an araştırma yapıyorum. Koruda gülchin Abdullah ve Kadriye çiçekli de dikkatimi çekti onların hakkında da bir bilginiz var mı 🥰
Kadriye hanimi dun hastanede gordum gulec yuzlu bir doktor. Benim doktorum ise Levent bey ve gayet bilgili

Ben Kadriye Hanımın hastasıydım gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ilerleyemedik birlikte fakat anaç bir hoca tatlı dilli ve güzel tavsiyeler de veriyor

Kadriye hanimi dun hastanede gordum gulec yuzlu bir doktor. Benim doktorum ise Levent bey ve gayet bilgili
Ben Kadriye Hanımın hastasıydım gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu ilerleyemedik birlikte fakat anaç bir hoca tatlı dilli ve güzel tavsiyeler de veriyor
Teşekkür ederim peki güncel doğum paketleri hakkında bi bilginiz var mı 🙏🏻

Merhaba hanimlar sincan lokman hekim.hastanesinde dogum yapan ve doktor onerisi olan var mi ? Suan da doc.dr.yuksel kurban bey var orada Kadin dogum da en kidemli olarak ona gitmeyi dusunuyorum. Bilgisi ve onerisi olanlar bana yazarsa sevinirim.
Hiç iyi bir hastane değil aciline gittimde para yatirmadan serum bile takmadilar

Hayir dogukan hoca gidiyor 6 aylik tup bebek egitimine gidiyor aralik sonunda ben de mecburen kadriye hocaya gectim
Bana kadriye hocaya gecmek istedigimi soyledigimde kadriye hoca subatta gidicek dendi bende oyuzden dogukan hocaya gecicektim :/ valla kafam karisti smdi

Back