Ankara sincan koru hastanesine gidenler...

1 tek bayan Dr var bayan oda doğum dışında geç saate kalmiyor takipli hastasıyım.
bende sincan hastanesini araştırıyprum, ücretleri 3100 tl mi hala acaba.doğum yaklaştı lütfen bilgisi olan bana yazabilirmi.faika hanıma internette iyi yorum yapmışlar ama son ayda kabul edermi bilmiyorum.bunuj dışında lokman hekim, arte ve etimet hastanelerini önerdiler ama ücret bilgisi yok bende şuan.bilen varmıııııı:işsiz:

bende sincan hastanesini araştırıyprum, ücretleri 3100 tl mi hala acaba.doğum yaklaştı lütfen bilgisi olan bana yazabilirmi.faika hanıma internette iyi yorum yapmışlar ama son ayda kabul edermi bilmiyorum.bunuj dışında lokman hekim, arte ve etimet hastanelerini önerdiler ama ücret bilgisi yok bende şuan.bilen varmıııııı:işsiz:
slm ben de 17 haftalık hamileyim. ilk tahlillerimi Atatürk hastanesinde yaptırdım. 8. haftada akropol hast. melike özge Çiçek'e gittim çok ilgiliydi ama yenidoğan ünitesi olmadığı için orayı eledim.14. haftada etimed hast. banu hanıma gittim iyi bi dr ama beni pek tatmin etmedi.etimed doğum 2.500 tl bu arada.(aklımda kalan)gelecek haftada sincan koru hüseyin beye gidicem.telefonda aldığımız bilgiye göre sadece doğum 2.600 ya da 2.650 tl idi.

20 Aralık'ta Faika Ceylan Hanım la normal doğum yaptim çok ilgiliydi onun sayesinde normal dogum yapabildim diyebilirim,çok tatlı cana yakın ve ilgili en küçük ayrıntıyı bile önemseyen bir doktor.

slm ben de 17 haftalık hamileyim. ilk tahlillerimi Atatürk hastanesinde yaptırdım. 8. haftada akropol hast. melike özge Çiçek'e gittim çok ilgiliydi ama yenidoğan ünitesi olmadığı için orayı eledim.14. haftada etimed hast. banu hanıma gittim iyi bi dr ama beni pek tatmin etmedi.etimed doğum 2.500 tl bu arada.(aklımda kalan)gelecek haftada sincan koru hüseyin beye gidicem.telefonda aldığımız bilgiye göre sadece doğum 2.600 ya da 2.650 tl idi.
teşekkürler cevap için. ben en son sincan lokman hekime karar vermiştim, aysun hanıma, normal doğum 1650 tl gayet uygun bir fiyattı ama doğumum ankarada değil bursada olcak. belki birine yardımcı llur diye yazıyorum.bu arada bursada varmı bildiginiz doktor hastane.artık son haftalardayım, belki çıkar bilen :) herkese hayırlı doğumlar

Su an koru hastanesine giden var mi. Hangi dr? Memnun musunuz? Yada dogum yapan var mi

Su an koru hastanesine giden var mi. Hangi dr? Memnun musunuz? Yada dogum yapan var mi
ben orda yaptım hüseyin pehlivan doktorum doktor çok iyi an personel bi halta yaramaz emzirmek için gelmediler bile bu cocukgu çıkardılar sağ olsunlar

Hanımlar acaba Hüseyin Bey numarasını veriyor mu? Daha da önemlisi aramalara ya da mesajlara dönüyor mu acaba?

Ben de koru hastanesine gitmeyi düşünüyorum Hüseyin pehlivanin ismini çok duydum. Güncel doğum fiyatı veya doğum paketi hakkında bilgisi olan var mı arkadaşlar

ben bugün doğum paketi aldım
4350 tl
Hüseyin beyin takibindeyim muhteşem bir doktor güleryüzlü samimi
İnşallah herşey yolunda gider
ayrıca zam bekleniyormuş paket fiyatı 4750 tl olacakmış

Back
X