• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankara Sincan Koru hastanesinde doğum yapan varmı?

Yani hüseyin bey zaten başhekim yardımcısı bazen beni ücretsizdr muayne etti ben şimdiye kadar görmedim paragöz bi hastane olduğunu ama balgat için aynı şeyi söyleyemem çünkü ayrıntılı ultrasyonda bebeğimde sorun çıktı aydan biri ısrarla emara yönlendirdi beni ama hüseyin bey gerek yok dedi paracı bi doktor olsa oda emara girmemi isterdi

anladım canım teşekkür ederim.

Merhaba canım ben hepinizin yazdklarini 9 aydır takip ediyorum bi ara uzun uzun bnde yazmstim burda hüseyin hocann hastasydm herkese tavsiye ettim gerçekten iyi bir doktor sayesinde kürtaj olmaktan vazgectik etimed bbgin kesesi yamuk diye alacakti pislikler !!! Şuan 38 haftalk hamileyim neden sana cvp yaziyorum cnki takip ediyorum cok ilgilisin ama bazı istenmeyen talihszlkler olmus olsun güzel bbgn yannda saglkli ya yeter .. neyse ben geçen ay son kez gittigimde medikal muhasebede odalari gezmk istedigimi soyledim ve bu olayı farklı zamanlarda 3 kez yasadim kz hep dolu hep dolu dedi gezdrmk istemedi guvenim kırıldı bnm pıhtılaşmam var sulandrci kullaniyorum kan takilirsa ne kadar ddm bi unite 300 tl mis ve kimseye soylemiyoruz yasak dedi bna kaç unite takilirdiysa artık extra ucret ikilemde kaldim hepimiz devletten korkuyoruz bu bi gerçek ben 1 aydr zekai tahir burak hastanesine gidiyorum gece ve gündüz gece 7-10 doğum doktoru oluyor bilmiyorum ben biraz guleryuzluyum tatli dilliyim ondanmi bilinmez bir ilgi bir alaka nst de bile yanmda hemsire sohbet ediyor bkliyor tertemiz ve para odemiyorsun bi arkdsm calisiyor o tavsiye etti .. ve dediki bnde dogum yapsam burda yapicam nasıl guvenipte gidersin özele burada senelik 28 bin dogum yapılıyor ve % 90 normal doğum ama özel risk almiyor çat sezeryan devlette risk olmadgi sürece sezeryan yasak iykide son anda kararm değişti ve ztb ye gidiyorum sonucta egitim ve aradtrma günde yüzlerce dogum oluyor.. valla ben sadece hüseyin hoca cok iyi birtane diyordum ama devlet teki hele acildeki doktorlar 6 kez çatı muayenesi yaptilar sakin ol tatlm acimiycak bitti cokmi ağrın var ayy cok tatli anne olcaksn hep boyleler .. eşim hamile oldugum gün bnm dogum parami ve bbgin ihtiyaç paradi için 5 bin tlik bilezik takmsti koru icin sakliyordum valla bu hafta normal dogum baslar dediler yazın bbgimle tatilde gezerken harciycam inşallah risk olmaz normalde dogurrum cifte lezzet... ve ben senin yaşadıklarını geçen ay hic sen yazmamstin bile tahmin ettim o yüzden vazgectim her ne kadar huseyin hocayi sevsekte hastane ve personeller bna güven vermedi bu arada ztb de özel oda sadece 90 tl ve ben susleri gonderdim bile odami ayarlayip hemn susliycek ordaki arkdslarim koruda olsaydim smdiye 10 kez dogurmustum sezeryanla ama burdaki doktorlar sabret normal dogur diye bekletiyorlar sancm var ama zevkli bi durum hersey normal işliyor ay yine cok konustummm :KK70:
hepimize buyuk gecmis olsun diyelim o zaman :) ben şimdi 2 .cocuk dusuncesinden bile sogudum artik sezeryan ameliyatliyim hayatimin geri kalani nasil gececek endisesi yasiyorum ve hala sinirim gecmedi. kendimemi kizayim kime kizayim bilmiyorum.. haftalik kontroller de hersey yolundayken son anda basima gelenler... normal dogumdan sezeryana sezeryandan normale psikolojimemi uzuleyim ne yapayim bilmiyorum :( 2 gun once asansorde bir bayanla konustum 1 haftada yoğun bakimda bebegi sadece 150 gr almis. bizimki evde 10 gunde kayiplariyla birlikte 500 gr aldi. ve herkese soyledik cocuk doktoruda dahil birde burda bırakın demistiniz iyiki birakmadik dimi diye :) artik laf sokmalarla gecistircez sinirimizi. dikis kontrolu icin gitmistik telefonla aramistim ama gittiğim de askin bey col hasta olduğu icin kendine serum baglatmaya gitmiş. dikisimide kontrol edemedik yani.. iyiki aramisim dedim :)))))))) neyse 40 gun sonra son muayeneye giderim sonrada sakin kafa düşünürum..

hepimize buyuk gecmis olsun diyelim o zaman :) ben şimdi 2 .cocuk dusuncesinden bile sogudum artik sezeryan ameliyatliyim hayatimin geri kalani nasil gececek endisesi yasiyorum ve hala sinirim gecmedi. kendimemi kizayim kime kizayim bilmiyorum.. haftalik kontroller de hersey yolundayken son anda basima gelenler... normal dogumdan sezeryana sezeryandan normale psikolojimemi uzuleyim ne yapayim bilmiyorum :KK43: 2 gun once asansorde bir bayanla konustum 1 haftada yoğun bakimda bebegi sadece 150 gr almis. bizimki evde 10 gunde kayiplariyla birlikte 500 gr aldi. ve herkese soyledik cocuk doktoruda dahil birde burda bırakın demistiniz iyiki birakmadik dimi diye :) artik laf sokmalarla gecistircez sinirimizi. dikis kontrolu icin gitmistik telefonla aramistim ama gittiğim de askin bey col hasta olduğu icin kendine serum baglatmaya gitmiş. dikisimide kontrol edemedik yani.. iyiki aramisim dedim :)))))))) neyse 40 gun sonra son muayeneye giderim sonrada sakin kafa düşünürum..

Bence olan olmuş artık kendinj doldurup üzülme daha fazla biraz da lohusa psikolojisine sin. .yaşadıkların kolay deil ama hersey normal giderken suyun bitip Sezeryan kararı verilmesi normal olağan bişi herkesin başına gelebilir.. Sezeryan a karar verip normal doğumun başlaması acilmanin olmasi belki sana normal doğum şansı verecekti kısmet olmamış. .
Lütfen söylediklerimi yanlış anlama ticari kaygı olabilir evet ama yaşadıkların da olağan bişi yani Sezeryan li olman da hayatını olumsuz etkilemez inşallah 3 kadından ikisi Sezeryan li artık

Nasıl oldun toparlandin mi biraz

Bence olan olmuş artık kendinj doldurup üzülme daha fazla biraz da lohusa psikolojisine sin. .yaşadıkların kolay deil ama hersey normal giderken suyun bitip Sezeryan kararı verilmesi normal olağan bişi herkesin başına gelebilir.. Sezeryan a karar verip normal doğumun başlaması acilmanin olmasi belki sana normal doğum şansı verecekti kısmet olmamış. .
Lütfen söylediklerimi yanlış anlama ticari kaygı olabilir evet ama yaşadıkların da olağan bişi yani Sezeryan li olman da hayatını olumsuz etkilemez inşallah 3 kadından ikisi Sezeryan li artık

Nasıl oldun toparlandin mi biraz

evet canım normalken son dakika sezeryan olmasi cevremdeki herkesin basina gelmis zaten ama benim daha cok taktigim bebegin zayif olmasi bunun farkina varilmamasi son 1 haftada degisecek sey degil yani bu :( daha simdi 2500 oldu 13 günlük, aldigimiz kiyafetler olmadi fln filan bi ton üzüntü iste :) neyse bunalim cabuk gecti allahtan ama simdi sabirla bekliyoruz kilosu artsin normale donsun die :)

Kizlar bebegin isitme testini hangi hastanede yaptiniz? Sincan koruda isitme testi yapilmiyormus balgatta varmis ama. Balgattaki ne kadardir acaba pahali midir ki.bilen var mi

Kizlar bugün 3günlük bebeğimi Yenidoğan Yoğun bakıma bırakıp geldim sadece 1 gece evimizde kaldık ateşi çıktı lökosit yüksek çıkınca antibiyotik tedavisine başladılar cok ağladım bugün ayrıntıları hayırlı haberler aldıktan sonra yazarım inşallah çok gıcık olduğum durumlar olmadı değil...

Kizlar bugün 3günlük bebeğimi Yenidoğan Yoğun bakıma bırakıp geldim sadece 1 gece evimizde kaldık ateşi çıktı lökosit yüksek çıkınca antibiyotik tedavisine başladılar cok ağladım bugün ayrıntıları hayırlı haberler aldıktan sonra yazarım inşallah çok gıcık olduğum durumlar olmadı değil...
Gecmis olsun canim.tez zamanda kavusursun insallah bebegine.

Çok geçmiş olsun canım allah acil şifalar versin inşallah

hay Allah yaa çok geçmiş olsun canım..
korkmaya başladım. Artık valla ya

cok gecmis olsun

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin

Kizlar bebegin isitme testini hangi hastanede yaptiniz? Sincan koruda isitme testi yapilmiyormus balgatta varmis ama. Balgattaki ne kadardir acaba pahali midir ki.bilen var mi
Ben Batıkent medicalparkda yaptırdım canım 30 TL aldılar

Bende hüseyin beye gidiyorum memnunmusunuz dığumda nasıldı spinal olucam ama korkuyorum
canım hakikaten nasıldı hüseyin beyde doğum memnun kaldınmıı bende ona gidiyorum ama buradaki yorumlardan sonra biraz kafam karıştı rica etsem biraz detaylı anlatırmısın

Back